-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

VIDEO: Pietonul accidentat ieri la Livezile, în stare GRAVĂ

Un accident rutier a avut loc ieri în Livezile. Un pieton a vrut să traverseze strada prin loc nepermis. A fost lovit de o autoutilitară. În prezent, bărbatul se află în stare gravă la spital.

Ieri după-masă, în jurul orei 17.00, salvatorii și oamenii legii au fost solicitați să intervină la un accident rutier petrecut în Livezile.

Un bărbat, de loc din Bistrița, a vrut să traverseze strada prin loc nepermis. Acesta a fost lovit de o autoutilitară condusă de un tânăr sucevean.

Victima a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la spital. Șoferul nu consumase alcool.

Mai multe despre accident, AICI:

GRAV accident în Livezile! Un pieton a fost lovit de mașină!

Din nefericire, bărbatul se află în stare gravă la spital.

Pacientul de 47 de ani, victimă a accidentului rutier de ieri din Livezile, a fost adus în UPU cu politraumatisme, multiple fracturi, ruptură de ficat. A fost operat și în prezent este internat la Secția Anestezie – Terapie Intensivă, fiind intubat, în comă, în stare gravă. Beneficiază de supraveghere și tratament de specialitate” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, Camelia Strungari.

Pe adresa redacției a sosit un video făcut la scurt timp după impact, înainte ca oamenii legii sau salvatorii să ajungă la locul accidentului:

[arve url=”https://youtu.be/lMuWMRkF6O0″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.