23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

VIDEO: Pietonul accidentat ieri la Livezile, în stare GRAVĂ

Un accident rutier a avut loc ieri în Livezile. Un pieton a vrut să traverseze strada prin loc nepermis. A fost lovit de o autoutilitară. În prezent, bărbatul se află în stare gravă la spital.

Ieri după-masă, în jurul orei 17.00, salvatorii și oamenii legii au fost solicitați să intervină la un accident rutier petrecut în Livezile.

Un bărbat, de loc din Bistrița, a vrut să traverseze strada prin loc nepermis. Acesta a fost lovit de o autoutilitară condusă de un tânăr sucevean.

Victima a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la spital. Șoferul nu consumase alcool.

Mai multe despre accident, AICI:

GRAV accident în Livezile! Un pieton a fost lovit de mașină!

Din nefericire, bărbatul se află în stare gravă la spital.

Pacientul de 47 de ani, victimă a accidentului rutier de ieri din Livezile, a fost adus în UPU cu politraumatisme, multiple fracturi, ruptură de ficat. A fost operat și în prezent este internat la Secția Anestezie – Terapie Intensivă, fiind intubat, în comă, în stare gravă. Beneficiază de supraveghere și tratament de specialitate” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, Camelia Strungari.

Pe adresa redacției a sosit un video făcut la scurt timp după impact, înainte ca oamenii legii sau salvatorii să ajungă la locul accidentului:

[arve url=”https://youtu.be/lMuWMRkF6O0″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...