0.7 C
Bistrița
luni, noiembrie 28, 2022

VIDEO: Polițiștii au intrare gratuită la cinema Dacia, în acest weekend! Programul filmelor

Polițiștii bistrițeni care fac parte din IPA Bistrița-Năsăud au intrare gratuită în aceste zile, la filmele care rulează la Cinema Dacia.

Asociația profesională a polițiștilor s-a gândit să le facă o surpriză membrilor săi. A pus la punct un contract de colaborare cu Centrul Cultural Dacia care să ofere o bucurie familiilor de polițiști. Astfel a apărut evenimentul intitulat Hai la Cinema. Asociația suportă costul biletelor la cinema Dacia, pentru polițiștii și familiile acestora care aleg să-și petreacă timpul liber vizionând filme. Polițiștii cotizează, în schimb, cu o anumită sumă lunar la IPA Bistrița-Năsăud.

Până în 11 iulie, toți polițiștii înscriși în IPA Bistrița-Năsăud sunt aștepați la film, alături de familie și prieteni, a mai precizat Ramona Creța Bugnar. 

Avem o mulțime de surprize în această vară pentru toți cinefilii. Și mai ales pentru copiii care adoră să urmărească desene animate în vacanța de vară”, ne-a explicat Ramona Creța Bugnar, directorul instituției. 

Printre filmele care vă așteaptă în weekend la Cinema Dacia se numără și două animații de excepție. Cea mai nouă prințesă Disney, Raya – îi va cuceri, cu siguranță pe prichindeii din oraș.

Cel mai recent film de animație marca Disney spune povestea unei tinere războinice – Raya – care a pierdut tot ce conta în viață. Ea are șansa de a readuce pacea și unitate în lumea pe care trebuie să o salveze de o forță malefică.

Pentru a reuși în lupta cu răul pleacă în căutarea ultimului dragon legendar din tărâmul fantastic Kumandra sperând că super puterile lui îi vor fi de folos. Călătoria aceasta este nu numai o căutare, ci și o inițiere importantă: 

Spiral: Următorul capitol Saw vă propune în schimb o incursiune în lumea provocatoare a polițiștilor.

O minte genială dar sadică dezlănțuie un mod bolnav de a face justiţie. Lucrând în umbra unui apreciat veteran al poliției (Samuel L. Jackson), detectivul Ezekiel „Zeke” Banks (Chris Rock) și partenerul său începător (Max Minghella) se ocupă de o investigație a crimelor. Acestea amintesc într-un mod tulburător de trecutul înfiorător al orașului. Prins fără să vrea într-un mister care se adânceşte, Zeke se trezeşte în centrul jocului morbid al minţii criminale. 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...