13.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

VIDEO: Polițiștii au intrare gratuită la cinema Dacia, în acest weekend! Programul filmelor

Polițiștii bistrițeni care fac parte din IPA Bistrița-Năsăud au intrare gratuită în aceste zile, la filmele care rulează la Cinema Dacia.

Asociația profesională a polițiștilor s-a gândit să le facă o surpriză membrilor săi. A pus la punct un contract de colaborare cu Centrul Cultural Dacia care să ofere o bucurie familiilor de polițiști. Astfel a apărut evenimentul intitulat Hai la Cinema. Asociația suportă costul biletelor la cinema Dacia, pentru polițiștii și familiile acestora care aleg să-și petreacă timpul liber vizionând filme. Polițiștii cotizează, în schimb, cu o anumită sumă lunar la IPA Bistrița-Năsăud.

Până în 11 iulie, toți polițiștii înscriși în IPA Bistrița-Năsăud sunt aștepați la film, alături de familie și prieteni, a mai precizat Ramona Creța Bugnar. 

Avem o mulțime de surprize în această vară pentru toți cinefilii. Și mai ales pentru copiii care adoră să urmărească desene animate în vacanța de vară”, ne-a explicat Ramona Creța Bugnar, directorul instituției. 

Printre filmele care vă așteaptă în weekend la Cinema Dacia se numără și două animații de excepție. Cea mai nouă prințesă Disney, Raya – îi va cuceri, cu siguranță pe prichindeii din oraș.

Cel mai recent film de animație marca Disney spune povestea unei tinere războinice – Raya – care a pierdut tot ce conta în viață. Ea are șansa de a readuce pacea și unitate în lumea pe care trebuie să o salveze de o forță malefică.

Pentru a reuși în lupta cu răul pleacă în căutarea ultimului dragon legendar din tărâmul fantastic Kumandra sperând că super puterile lui îi vor fi de folos. Călătoria aceasta este nu numai o căutare, ci și o inițiere importantă: 

Spiral: Următorul capitol Saw vă propune în schimb o incursiune în lumea provocatoare a polițiștilor.

O minte genială dar sadică dezlănțuie un mod bolnav de a face justiţie. Lucrând în umbra unui apreciat veteran al poliției (Samuel L. Jackson), detectivul Ezekiel „Zeke” Banks (Chris Rock) și partenerul său începător (Max Minghella) se ocupă de o investigație a crimelor. Acestea amintesc într-un mod tulburător de trecutul înfiorător al orașului. Prins fără să vrea într-un mister care se adânceşte, Zeke se trezeşte în centrul jocului morbid al minţii criminale. 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: