19.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

VIDEO: Polițistul local prins dormind în timpul serviciului ar putea zbura din instituție

În noaptea de 3 spre 4 ianuarie, un polițist local a fost surprins în timp ce dormea. În mașina de serviciu, cu motorul pornit. Viceprimarul Niculae a explicat că a propus comisiei de disciplină să-l dea afară din cadrul instituției.

O mașină aparținând Poliției Locale era parcată în noaptea de 3 / 4 ianuarie, în apropierea Pietonalului. Motorul era pornit, iar înăuntru se afla un polițist local… care dormea.

Acesta a fost filmat cum doarme și apoi tresare, arătându-se indignat de faptul că a fost surprins astfel. După cum se poate vedea și în colajul video de mai jos, realizat de un cititor Bistrițeanul.ro, prima filmare e în jurul orei 01:30, iar a doua, în jurul orei 03:00. Adică, după ce omul legii e prins dormind, și se vede și filmat, nu schimbă atitudinea ci… doar poziția, dormind bine-mersi în continuare, încă vreo oră și jumătate.

[arve url=”https://youtu.be/wUIsalMLWew” /]

În cadrul unei conferințe de presă, viceprimarul Cristian Niculae a explicat că a cerut comisiei de disciplină să verifice incidentul. Și dacă lucrurile se confirmă, polițistul vinovat să fie dat afară din instituție.

Am analizat acest incident și am decis sesizarea comisiei de disciplină din cadrul Poliției locale cu privire la acest fapt, cu propunerea de demitere a polițistului local”, a explicat viceprimarul Cristian Niculae.

Întreaga sa explicație o puteți vedea în video de mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/D4zPXOHaS30″ /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...