8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

VIDEO Primăria pregătește parcare cu 100 de locuri de parcare în Ștefan cel Mare

Primăria Bistrița a finalizat proiectarea unei noi parcări pe Aleea Pandurilor, în Ștefan cel Mare. Aceasta ar urma să aibă 100 de locuri de parcare și să coste aproape un milion de euro.

Parcarea de pe Aleea Pandurilor, care are 45 de locuri de parcare la sol va fi transformată, urmând ca locurile de parcare să fie dublate. Acolo urmează să fie amenajată o parcare subterană, cu 100 de locuri de parcare. Proiectarea sa a fost deja finalizată.

„Proiectul nou prevede  o parcare cu regim de înălțime D+P, amenajarea întregii suprafețe a terenului cu spații verzi, alei pietonale, corpuri de iluminat, mobilier urban. Pentru demisol sunt prevăzute 46 de locuri de parcare, iar la parter 54, dintre care două locuri destinate persoanelor cu dizabilități”, informează primarul Ioan Turc.

În cadrul proiectului ar urma să fie amenajate zone verzi, cu diferite tipuri de vegetație și arbori, precum și o platformă subterană de depozitare selectivă a gunoiului menajer. Întreg proiectul ar urma să coste 4,6 milioane de lei. Lucrările ar urma să înceapă spre finalul acestui an.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.