16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

VIDEO Primarul de la Telciu Sever Mureșan, filmat în timp ce-i lovea unui localnic telefonul. S-a lăsat cu plângeri penale

Scandalurile din comuna Telciu par să fie departe de finalizare. Ieri, reprezentanții Aquabis au fost prezenți în comună pentru a preda rețeaua de apă-canal. Un cetățean care a vrut să asiste la proceduri și a ajuns să-l filmeze pe primarul Sever Mureșan în timp ce-i lovește telefonul. Acesta a depus plângere la poliție.

Ieri, reprezentanții Aquabis, în frunte cu directorul general Ion Șantru, au mers la Telciu pentru a preda rețeaua de apă-canal, după ce Consiliul Local al comunei a votat ieșirea din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal.

Printre cetățenii care au vrut să asiste la procedură s-a numărat și Niculaie Botârla, care transmitea live pe Facebook cu telefonul mobil. Acesta l-a urmat pe Ion Șandru în primărie și-a dat nas în nas cu primarul Sever Mureșan.

Primarul n-a fost foarte bucuros să-l vadă, ba mai mult s-a îndreptat furios spre cetățean și, se pare, i-ar fi lovit telefonul cu care filma. Pe filmare se aude un sunet, care susține varianta cetățeanului.

Între cei doi a urmat un schimb de replici:„Sun Poliția!” spune Niculaie Botârlă.

„Poți să suni! Ai certificat verde? Afară! Nu mă mai filmezi fără acordul meu” – îi răspunde primarul Sever Mureșan.

Cetățeanul mai spune pe filmare, în timp ce se îndreaptă spre ieșirea din Primăria Telciu: „Am fost agresat de Mureșan. A dat în telefon. Sesizez poliția”.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean, Nicolae Botârlă a depus plângere la poliție pe numele primarului Sever Mureșan pentru purtare abuzivă și distrugere.

Vă reamintim faptul că un grup de cetățeni a cerut inclusiv referendum de demitere a primarului Sever Mureșan, cerere depusă la Instituția Prefectului.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...