12.7 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

VIDEO Primarul de la Telciu Sever Mureșan, filmat în timp ce-i lovea unui localnic telefonul. S-a lăsat cu plângeri penale

Scandalurile din comuna Telciu par să fie departe de finalizare. Ieri, reprezentanții Aquabis au fost prezenți în comună pentru a preda rețeaua de apă-canal. Un cetățean care a vrut să asiste la proceduri și a ajuns să-l filmeze pe primarul Sever Mureșan în timp ce-i lovește telefonul. Acesta a depus plângere la poliție.

Ieri, reprezentanții Aquabis, în frunte cu directorul general Ion Șantru, au mers la Telciu pentru a preda rețeaua de apă-canal, după ce Consiliul Local al comunei a votat ieșirea din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal.

Printre cetățenii care au vrut să asiste la procedură s-a numărat și Niculaie Botârla, care transmitea live pe Facebook cu telefonul mobil. Acesta l-a urmat pe Ion Șandru în primărie și-a dat nas în nas cu primarul Sever Mureșan.

Primarul n-a fost foarte bucuros să-l vadă, ba mai mult s-a îndreptat furios spre cetățean și, se pare, i-ar fi lovit telefonul cu care filma. Pe filmare se aude un sunet, care susține varianta cetățeanului.

Între cei doi a urmat un schimb de replici:„Sun Poliția!” spune Niculaie Botârlă.

„Poți să suni! Ai certificat verde? Afară! Nu mă mai filmezi fără acordul meu” – îi răspunde primarul Sever Mureșan.

Cetățeanul mai spune pe filmare, în timp ce se îndreaptă spre ieșirea din Primăria Telciu: „Am fost agresat de Mureșan. A dat în telefon. Sesizez poliția”.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean, Nicolae Botârlă a depus plângere la poliție pe numele primarului Sever Mureșan pentru purtare abuzivă și distrugere.

Vă reamintim faptul că un grup de cetățeni a cerut inclusiv referendum de demitere a primarului Sever Mureșan, cerere depusă la Instituția Prefectului.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!