18.7 C
Bistrița
luni, august 8, 2022

VIDEO: Primarul Eugen Bușcoi din Zagra, supărat foc pe cei de la Supercom. Ce îl nemulțumește

Primarul Eugen Bușcoi din Zagra este supărat foc pe angajații de la Supercom. Edilul afirmă că are probleme cu ei încă de anul trecut, de când a fost instalat în funcție. „Ar trebui educați și cei care colectează gunoaiele”, afirmă acesta.

Nicolae Eugen Bușcoi, primarul comunei Zagra și fiul fostului primar din localitate, s-a arătat indignat de felul în care se comportă angajații Supercom cu oamenii din zonă.

„Am avut o situație destul de urâtă, în Zagra. Sunt foarte supărat. Chiar și cu mine a vorbit foarte urât unul dintre cei care colectează deșeurile din comună, fără să știe că sunt primar”, a relatat acesta ieri seară, în studioul Bistrițeanul Live.

Primarul a povestit că mulți dintre locuitorii mai bătrâni ai comunei s-au plâns că funcționarii Supercom nu vor să le ia gunoaiele și că atunci când se îndură să le ridice totuși, le trântesc oamenilor înapoi cu dispreț…

Am încercat să vorbesc cu cei din conducere, să le explic că înțeleg că e vorba despre un salariu mic, dar ei prestează totuși un serviciu. Nu-i obligă nimeni să vină, dar dacă tot vin, măcar să nu vorbească urât cu oamenii. Să nu le lase tomberoanele în mijlocul drumului! Dacă omul are un sac lângă tomberon, care nu i-a mai încăput înăuntru – cei care colectează gunoiul îl aruncă, nu vor să-l ia… Domnii de la Supercom să-și educe oamenii. Trebuie să facă curat și să știe să vorbească frumos cu oamenii”, a mai spus Eugen Bușcoi. 

Acesta s-a revoltat și pentru faptul că multe femei bătrâne au venit plângând la el, motivând că s-au trezit cu tomberoanele aruncate dincolo de drum și că ele nu mai pot să le treacă strada înapoi. 

Inclusiv la mine s-au rățoit. Este un serviciu plătit. Iar ei nici măcar nu fac eforturi să-și încaseze banii. Noi, primăria, le încasăm banii pentru gunoaie, așa că la noi vin oamenii să se plângă…”, a mai spus Eugen Bușcoi. 

Primarul din Zagra a explicat că oamenii i se plâng și de faptul că mașinile nu vor să intre pe străzile comunei să colecteze deșeurile. 

Asemenea probleme există în comună încă din septembrie anul trecut, de când Eugen Bușcoi și-a preluat funcția de primar. Edilul a mai spus că cei din conducerea firmei au fost la fața locului, au promis că vor lua măsuri, dar încă nu s-a întâmplat nimic în acest sens.

Alte detalii despre problemele din Zagra aflați urmărind întreaga emisiune, mai jos:  

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F881384936007725%2F&show_text=false&width=560″ aspect_ratio=”560:314″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...

Cum să renovezi baia simplu și rapid

Baia este un spațiu important în orice locuință. Având în vedere că petrecem destul de mult...

Se fac angajări la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness, Sanovil are nevoie de un asistent farmacie

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness,...