3.8 C
Bistrița
duminică, aprilie 21, 2024

VIDEO- Prinderea în flagrant a femeii și câinelui ce distrugeau copaci! Turc: Nici în pădure nu faci așa ceva!

Polițiștii locali au prins, sâmbătă noaptea, pe cei ce distrugeau copaci în oraș. VIDEO cu prinderea în flagrant și poziția primarului Turc:

O acțiune de amploare, de prindere în flagrant, a avut loc sâmbătă noaptea în Bistrița. Zeci de polițiști locali, unii aduși de acasă, îmbrăcați civil, au fost puși la pândă în parcurile din oraș.

Acțiunea viza prinderea celui sau a celor ce distrug copacii din municipiu. Șocul a venit când au văzut făptașul: O bistrițeancă își punea câinele să rupă coaja arborilor.

SURSE – Polițiștii locali au prins o bistrițeancă ce își punea câinele să-și ascută colții în scoarța copacilor din oraș

În cadrul unei conferințe de presă la sediul Primăriei Bistrița, Ioan Turc s-a arătat indignat de faptele femeii.

Nici în pădure nu faci așa ceva. Să îți pui câinele să distrugă copacii. Se face evaluarea pagubelor și bineînțeles că vom cere daune” a declarat primarul.

Se pare că e vorba de 25 de arbori distruși de câine.

Imagini de la prinderea în flagrant și declarațiile integrale ale primarului Ioan Turc, în video de mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.