19.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

VIDEO: Zilele Bistriței, EXCLUSIV în Centrul orașului! Fără tarabe cu mici și bere! Program și artiști:

Zilele Bistriței vor avea loc la mijlocul lunii iulie. Primarul Ioan Turc a anunțat numele artiștilor care vor urca pe scenă. ”Va fi exclusiv în centrul Bistriței. Și nu vom avea tarabe cu mici și bere. Valorificăm pe cei ce au terase pe Pietonal!” a declarat Turc.

După doi ani de pauză, Zilele orașului Bistrița revin! În acest an, sărbătoarea va avea loc în perioada 15 – 17 iulie.

În cadrul unei conferințe de presă, primarul Bistriței a explicat că evenimentul va avea loc exclusiv în centrul Bistriței. O altă modificare, față de anii precedenți este lipsa tarabelor cu mâncare.

Sărbătoarea municipiului revine în calendarul obișnuit. Anul acesta ea va fi organizată în datele de 15, 16 și 17 iulie pe pietonalul Liviu Rebreanu, deci practic nu vom mai avea evenimente la Viișoara. Dintre artiștii invitați:

 • pe lângă trupele locale, îi menționez pe
  • Traian și Valeria Ilea
  • Nicoleta Voica
  • Irina Rimes
  • Smiley
  • Carla’s Dreams.

Totul în centrul orașului. Nu cred că iubitorii de folclor sunt oameni de categoria a doua, nu cred că trebuie să meargă să asculte folclor la Viișoara, pot să o facă și în centrul orașului. Nu va fi organizată zonă de mâncare, este o decizie pe care am luat-o pentru a susține terasele din centrul istoric al orașului. Am respins zeci de solicitări din toată țara – autoutilitare cu vânzare de mici, grătare, alcool. Nu vreau așa ceva!” a declarat primarul Ioan Turc.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?