-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

VIDEO: Zilele Bistriței, EXCLUSIV în Centrul orașului! Fără tarabe cu mici și bere! Program și artiști:

Zilele Bistriței vor avea loc la mijlocul lunii iulie. Primarul Ioan Turc a anunțat numele artiștilor care vor urca pe scenă. ”Va fi exclusiv în centrul Bistriței. Și nu vom avea tarabe cu mici și bere. Valorificăm pe cei ce au terase pe Pietonal!” a declarat Turc.

După doi ani de pauză, Zilele orașului Bistrița revin! În acest an, sărbătoarea va avea loc în perioada 15 – 17 iulie.

În cadrul unei conferințe de presă, primarul Bistriței a explicat că evenimentul va avea loc exclusiv în centrul Bistriței. O altă modificare, față de anii precedenți este lipsa tarabelor cu mâncare.

Sărbătoarea municipiului revine în calendarul obișnuit. Anul acesta ea va fi organizată în datele de 15, 16 și 17 iulie pe pietonalul Liviu Rebreanu, deci practic nu vom mai avea evenimente la Viișoara. Dintre artiștii invitați:

 • pe lângă trupele locale, îi menționez pe
  • Traian și Valeria Ilea
  • Nicoleta Voica
  • Irina Rimes
  • Smiley
  • Carla’s Dreams.

Totul în centrul orașului. Nu cred că iubitorii de folclor sunt oameni de categoria a doua, nu cred că trebuie să meargă să asculte folclor la Viișoara, pot să o facă și în centrul orașului. Nu va fi organizată zonă de mâncare, este o decizie pe care am luat-o pentru a susține terasele din centrul istoric al orașului. Am respins zeci de solicitări din toată țara – autoutilitare cu vânzare de mici, grătare, alcool. Nu vreau așa ceva!” a declarat primarul Ioan Turc.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: