6.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

VIDEO – REVOLTĂTOR: Femeie zdrobită în bătaie de soț, pe stradă

Un caz ȘOCANT în această dimineață, în Telciu. O femeie a fost zdrobită în bătaie de soțul ei, în plină stradă. Femeia a ajuns la spital, iar bărbatul e reținut. Din fericire, cei doi copilași ai lor NU au fost martorii acestei scene ÎNGROZITOARE!

Florentina, de 20 de ani, s-a întors acum trei săptămâni în țară, din Germania. Soțul ei, Cătălin, o amenința deseori, prin telefon, iar de frică, aceasta nu a mai mers acasă, în Telciu – unde se mutaseră, ca familie – ci la nașa ei, în Năsăud.

A venit la mine, cu copiii. S-a întâlnit cu soțul ei la poliție în Telciu și au început demersurile pentru divorț. Dar s-a temut să meargă acasă, că a mai bătut-o. Mama ei e moartă, așa că a ales să stea la mine, cu cei doi băieței ai ei: unul de aproape 5 anișori și unul de aproape trei anișori„ a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, nașa Florentinei, Reghina.

Ieri, polițiștii din Telciu au sunat-o pe Florentina să mai meargă până la secție, ca să mai semneze niște acte.

Am pornit de dimineață, așa că la 8.30 a fost la sediul poliției în Telciu. Eu am rămas cu copiii în mașină, și m-am plimbat cu ei pe acolo, ca să nu îl vadă pe tatăl lor. Când a ieșit de la secția de poliție m-a sunat că el se ține de ea, și că să nu merg să o iau, ci să ne întâlnim la Peco. A zis că ea ia un taxi și vine acolo. Dar el nu a lăsat-o să urce în taxi ci a tras-o afară și a lovit-o!!” a povestit Reghina.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

ATENȚIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL:

Oamenii au sunat la poliție, și a intervenit și SMURDUL.

Ea când a văzut că soțul ei se ține de ea l-a sunat pe polițist, dar nu i-a răspuns. Și uite ce i-a făcut. Păi nu e normal, dacă i-a spus la polițist că a amenințat-o de atâtea ori cu moartea, că a lovit-o, CUM să o lase singură cu el?? Trebuia să o conducă afară din secție, să vadă că e bine! Și de ce i-a mai chemat la Telciu?? De ce i-a pus din nou față în față?? Dacă se știa că e agresiv. NU au luat nicio măsură împotriva lui. Păi nu e normal! Vă dați seama dacă nu mergeam și eu cu ea, și mergea doar ea cu copiii, și erau și copiii de față?” a mai spus Reghina.

Florentina a fost dusă la spital la Năsăud, apoi la Bistrița, iar acum e din nou la Năsăud, acasă. A fost consultată și de medicul legist care va întocmi actul legal legat de rănile suferite, act necesar la dosarele penale deschise pentru violență.

Cătălin a fost reținut.

”Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 32 de ani, din Bichigiu, cercetat pentru violență în familie. Totodată, pentru protejarea victimei, a fost emis un ordin de protecție provizoriu. În fapt, astăzi, în apropierea unui magazin din localitatea Telciu, o tânără de 20 de ani, din Bichigiu a fost agresată de soțul ei, un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate. În urma leziunilor, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar mâine va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.