22.8 C
Bistrița
sâmbătă, august 13, 2022

VIDEO – REVOLTĂTOR: Femeie zdrobită în bătaie de soț, pe stradă

Un caz ȘOCANT în această dimineață, în Telciu. O femeie a fost zdrobită în bătaie de soțul ei, în plină stradă. Femeia a ajuns la spital, iar bărbatul e reținut. Din fericire, cei doi copilași ai lor NU au fost martorii acestei scene ÎNGROZITOARE!

Florentina, de 20 de ani, s-a întors acum trei săptămâni în țară, din Germania. Soțul ei, Cătălin, o amenința deseori, prin telefon, iar de frică, aceasta nu a mai mers acasă, în Telciu – unde se mutaseră, ca familie – ci la nașa ei, în Năsăud.

A venit la mine, cu copiii. S-a întâlnit cu soțul ei la poliție în Telciu și au început demersurile pentru divorț. Dar s-a temut să meargă acasă, că a mai bătut-o. Mama ei e moartă, așa că a ales să stea la mine, cu cei doi băieței ai ei: unul de aproape 5 anișori și unul de aproape trei anișori„ a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, nașa Florentinei, Reghina.

Ieri, polițiștii din Telciu au sunat-o pe Florentina să mai meargă până la secție, ca să mai semneze niște acte.

Am pornit de dimineață, așa că la 8.30 a fost la sediul poliției în Telciu. Eu am rămas cu copiii în mașină, și m-am plimbat cu ei pe acolo, ca să nu îl vadă pe tatăl lor. Când a ieșit de la secția de poliție m-a sunat că el se ține de ea, și că să nu merg să o iau, ci să ne întâlnim la Peco. A zis că ea ia un taxi și vine acolo. Dar el nu a lăsat-o să urce în taxi ci a tras-o afară și a lovit-o!!” a povestit Reghina.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

ATENȚIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL:

Oamenii au sunat la poliție, și a intervenit și SMURDUL.

Ea când a văzut că soțul ei se ține de ea l-a sunat pe polițist, dar nu i-a răspuns. Și uite ce i-a făcut. Păi nu e normal, dacă i-a spus la polițist că a amenințat-o de atâtea ori cu moartea, că a lovit-o, CUM să o lase singură cu el?? Trebuia să o conducă afară din secție, să vadă că e bine! Și de ce i-a mai chemat la Telciu?? De ce i-a pus din nou față în față?? Dacă se știa că e agresiv. NU au luat nicio măsură împotriva lui. Păi nu e normal! Vă dați seama dacă nu mergeam și eu cu ea, și mergea doar ea cu copiii, și erau și copiii de față?” a mai spus Reghina.

Florentina a fost dusă la spital la Năsăud, apoi la Bistrița, iar acum e din nou la Năsăud, acasă. A fost consultată și de medicul legist care va întocmi actul legal legat de rănile suferite, act necesar la dosarele penale deschise pentru violență.

Cătălin a fost reținut.

”Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 32 de ani, din Bichigiu, cercetat pentru violență în familie. Totodată, pentru protejarea victimei, a fost emis un ordin de protecție provizoriu. În fapt, astăzi, în apropierea unui magazin din localitatea Telciu, o tânără de 20 de ani, din Bichigiu a fost agresată de soțul ei, un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate. În urma leziunilor, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar mâine va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...