3.6 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

VIDEO – REVOLTĂTOR: Femeie zdrobită în bătaie de soț, pe stradă

Un caz ȘOCANT în această dimineață, în Telciu. O femeie a fost zdrobită în bătaie de soțul ei, în plină stradă. Femeia a ajuns la spital, iar bărbatul e reținut. Din fericire, cei doi copilași ai lor NU au fost martorii acestei scene ÎNGROZITOARE!

Florentina, de 20 de ani, s-a întors acum trei săptămâni în țară, din Germania. Soțul ei, Cătălin, o amenința deseori, prin telefon, iar de frică, aceasta nu a mai mers acasă, în Telciu – unde se mutaseră, ca familie – ci la nașa ei, în Năsăud.

A venit la mine, cu copiii. S-a întâlnit cu soțul ei la poliție în Telciu și au început demersurile pentru divorț. Dar s-a temut să meargă acasă, că a mai bătut-o. Mama ei e moartă, așa că a ales să stea la mine, cu cei doi băieței ai ei: unul de aproape 5 anișori și unul de aproape trei anișori„ a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, nașa Florentinei, Reghina.

Ieri, polițiștii din Telciu au sunat-o pe Florentina să mai meargă până la secție, ca să mai semneze niște acte.

Am pornit de dimineață, așa că la 8.30 a fost la sediul poliției în Telciu. Eu am rămas cu copiii în mașină, și m-am plimbat cu ei pe acolo, ca să nu îl vadă pe tatăl lor. Când a ieșit de la secția de poliție m-a sunat că el se ține de ea, și că să nu merg să o iau, ci să ne întâlnim la Peco. A zis că ea ia un taxi și vine acolo. Dar el nu a lăsat-o să urce în taxi ci a tras-o afară și a lovit-o!!” a povestit Reghina.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

ATENȚIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL:

Oamenii au sunat la poliție, și a intervenit și SMURDUL.

Ea când a văzut că soțul ei se ține de ea l-a sunat pe polițist, dar nu i-a răspuns. Și uite ce i-a făcut. Păi nu e normal, dacă i-a spus la polițist că a amenințat-o de atâtea ori cu moartea, că a lovit-o, CUM să o lase singură cu el?? Trebuia să o conducă afară din secție, să vadă că e bine! Și de ce i-a mai chemat la Telciu?? De ce i-a pus din nou față în față?? Dacă se știa că e agresiv. NU au luat nicio măsură împotriva lui. Păi nu e normal! Vă dați seama dacă nu mergeam și eu cu ea, și mergea doar ea cu copiii, și erau și copiii de față?” a mai spus Reghina.

Florentina a fost dusă la spital la Năsăud, apoi la Bistrița, iar acum e din nou la Năsăud, acasă. A fost consultată și de medicul legist care va întocmi actul legal legat de rănile suferite, act necesar la dosarele penale deschise pentru violență.

Cătălin a fost reținut.

”Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 32 de ani, din Bichigiu, cercetat pentru violență în familie. Totodată, pentru protejarea victimei, a fost emis un ordin de protecție provizoriu. În fapt, astăzi, în apropierea unui magazin din localitatea Telciu, o tânără de 20 de ani, din Bichigiu a fost agresată de soțul ei, un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate. În urma leziunilor, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar mâine va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...