11.1 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

VIDEO: Robert a venit acasă! Face primii pași spre o nouă viață

Luna octombrie a fost plină de emoție pentru Robert și pentru toți cei care îl cunosc. A fost plecat peste mări și țări, acolo unde a avut două intervenții chirurgicale. Acum e acasă și face primii pași spre o nouă viață.

Un băiețel din Năsăud a trăit o adevărată minune și a văzut, pe pielea lui, ce înseamnă bunătatea oamenilor!

Gira Robert suferea de tetrapareză spastică și la 13 ani nu se putea bucura alături de prietenii lui. Era țintuit într-un cărucior cu rotile și dependent de mama sa.

Totuși, exista sperață. Peste Ocean, în Statele Unite ale Americii, se puteau face două intervenții chirurgicale care îi puteau reda mobilitatea.

Atunci ați intervenit voi, oamenii cu inimă mare, care ați pus mână de la mână și i-ați făcut cadou banii pentru operații, biletele de avion și cazare în SUA pentru o lună de zile.

A trecut cu bine peste ambele operații, iar de aproape o săptămână, e acasă, la Năsăud.

Iar aici….face primii pași spre o nouă viață!

[arve url=”https://youtu.be/BqO-jf7EjXA” /]

 

Robert e acasă, bucurie mare! Sunt sosiți de vreo câteva zile, dar i-am lăsat să-și revină după drum, să povestească cu copiii lăsați acasă acum o lună! Le-a fost dor și grijă mare! După cum vedeți, sunt foarte bine! Robert face recuperare și acasă și va face și la terapeut! Mi-a promis că va lupta atât cât trebuie, ne vom întâlni să învățăm, vom intra împreună pe un făgaș potrivit unui copil de vârsta lui. Ne vom strădui împreună și vom reuși! Doamne ajută! Chiar și-n pandemie, când Dumnezeu vrea, totul e posibil! Lăudat să fie El!” a scris Alina Violeta Ilea.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.