6.3 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 1, 2023

VIDEO: Robert a venit acasă! Face primii pași spre o nouă viață

Luna octombrie a fost plină de emoție pentru Robert și pentru toți cei care îl cunosc. A fost plecat peste mări și țări, acolo unde a avut două intervenții chirurgicale. Acum e acasă și face primii pași spre o nouă viață.

Un băiețel din Năsăud a trăit o adevărată minune și a văzut, pe pielea lui, ce înseamnă bunătatea oamenilor!

Gira Robert suferea de tetrapareză spastică și la 13 ani nu se putea bucura alături de prietenii lui. Era țintuit într-un cărucior cu rotile și dependent de mama sa.

Totuși, exista sperață. Peste Ocean, în Statele Unite ale Americii, se puteau face două intervenții chirurgicale care îi puteau reda mobilitatea.

Atunci ați intervenit voi, oamenii cu inimă mare, care ați pus mână de la mână și i-ați făcut cadou banii pentru operații, biletele de avion și cazare în SUA pentru o lună de zile.

A trecut cu bine peste ambele operații, iar de aproape o săptămână, e acasă, la Năsăud.

Iar aici….face primii pași spre o nouă viață!

[arve url=”https://youtu.be/BqO-jf7EjXA” /]

 

Robert e acasă, bucurie mare! Sunt sosiți de vreo câteva zile, dar i-am lăsat să-și revină după drum, să povestească cu copiii lăsați acasă acum o lună! Le-a fost dor și grijă mare! După cum vedeți, sunt foarte bine! Robert face recuperare și acasă și va face și la terapeut! Mi-a promis că va lupta atât cât trebuie, ne vom întâlni să învățăm, vom intra împreună pe un făgaș potrivit unui copil de vârsta lui. Ne vom strădui împreună și vom reuși! Doamne ajută! Chiar și-n pandemie, când Dumnezeu vrea, totul e posibil! Lăudat să fie El!” a scris Alina Violeta Ilea.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...