22.3 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

VIDEO – Robert Sighiartău, despre activitatea sa parlamentară: „Au fost 4 ani grei. E important să nu pierzi niciodată contactul cu realitatea”

Invitat în studioul Bistrițeanul Live, deputatul PNL BN Robert Sighiartău și-a prezentat, pe scurt, activitatea parlamentară, vorbind despre proiectele inițiate și promovate de el.

Am învățat extrem de multe lucruri în acești ultimi patru ani. Aveam 28 de ani când am ajuns în Parlament. Eram un tânăr nu foarte experimentat într-ale politicii. Însă m-am și întărit foarte mult, am experimentat multe lucruri, unele mai puțin plăcute.

Am și suferit mult, ca să vă spun direct. Nu am fost obișnuit cu lumea din București. În Ardeal suntem mai relaxați, sunt mulți oameni aici pe care îi cunoști, trăim ca într-o familie.

La București, în schimb, vin oameni din toate locurile, cu foarte multe interese, unele mai puțin morale…

Ceea ce m-a ajutat foarte mult a fost că nu am uitat nicio clipă de unde am plecat, prietenii pe care i-am avut și faptul că familia mi-a fost aproape.

În politică este important să nu pierzi niciodată contactul cu realitatea. Indiferent cât de sus ești…”, a mărturisit Robert Sighiartău.

Au fost 4 ani grei, iar anul 2020 pare să fie cel mai greu – a admis Robert Sighiartău.

Ne luptăm cu pandemia, dar și cu aliații ei, majoritatea PSD în parlament. N-am dat și nu dăm înapoi. Am avut curajul să ne asumăm guvernarea, într-o criză globală fără precedent. Am compensat lipsurile din sănătate, prin măsuri decisive, luate la timp, astfel încât România nu a fost copleșită de pandemie, nicio secundă.

Pentru că suntem cu sufletul alături de români, am redus la minim pierderile și riscurile. Dar am făcut-o privind înainte! Am accelerat dezvoltarea țării, în ciuda crizei sanitare, și ne-am asigurat că, după pandemie, România va ieși câștigătoare, iar românii vor avea o viață mai bună și speranță în inimi. Cu ajutorul lui Dumnezeu, după ce scăpăm de blocajele create de majoritatea toxică PSD în parlament, nimic nu mai poate opri dezvoltarea României. Este ultima și cea mai importantă bătălie, momentul decisiv, care va defini următorii 30 de ani…!”, a subliniat Robert Sighiartău.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Frobert.sighiartau%2Fvideos%2F702118077081328%2F&show_text=0&width=560″ /]

Ce a făcut Robert Sighiartău pentru Bistrița-Năsăud

Au fost anumite obiective de investiții cu rezonanță destul de mare. Mă pot referi în primul rând la Spitalul Județean Bistrița-Năsăud. Este un spital bine pus la punct care continuă să se dezvolte. În ultimul an de zile, spitalul a beneficiat de peste 9 milioane de euro din partea Ministerului Fondurilor Europene și a Ministerului Sănătății. Urmează multe alte investiții în zona medicală și de sănptate și în spitalul din Năsăud, unde au fost investiții de peste 7 milioane de lei – o sumă care nu a mai fost investită aici de foarte mulți ani…”, a precizat Robert Sighiartău.

Robert Sighiartău s-a referit și la centura din Beclean, dar și la introducerea rețelei de gaz în localitățile județului Bistrița-Năsăud. 

Alte detalii despre activitatea secretarului general PNL, Robert sighiartău, puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos:

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/ybMqBJVuxDc” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...