13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

VIDEO: SCANDAL într-un autocar Tabita Tour care mergea în Spania

Scene halucinante s-au desfășurat în autogara din Arad. Protagonistul este un bistrițean, șofer al firmei de transport Tabita Tour. Bărbatul a sărit la bătaie și a agresat o femeie, pasageră în cursa ce trebuia să o ducă în Spania. Cei prezenți la toată scena spun că de vină ar fi șoferul, în timp ce alții dau vina pe femeie. VEZI ce se va întâmpla cu șoferul autocarului:

Un bistrițean, șofer al firmei de transport Tabita Tour, a fost în centrul atenției în autogara din Arad. Toate privirile au fost ațintite asupra bărbatului în momentul în care acesta a sărit la bătaie. Partenerul – o femeie care era pasageră în autocarul pe care bistrițeanul îl conducea și care trebuia să ajungă în Lugo, Spania.

Potrivit informațiilor apărute pe Facebook, însoțite de un filmuleț în care bărbatul a agresat-o pe femeie, incidentul a avut loc miercuri. Totul ar fi pornit de la faptul că femeia s-ar fi așezat în autocar pe locurile de față, care ar fi fost rezervate pentru altcineva.

După ce bistrițeanul a fost aspru criticat în mediul online pentru comportamentul deplasat pe care l-a avut, o altă pasageră îi ia apărarea și spune că de vină nu e altcineva decât femeia agresată.

„Șoferul a fost jignit de către clientă. A fost făcut handicapat și înjurat atât de ea, cât și de fiica ei. E unul dintre cei mai buni șoferi. De cele mai multe ori pasagerii întrec limitele. Nu își înțeleg locul și pun stres pe șoferii care trebuie să fie liniștiți și lăsați să își facă treaba ca să ajungem cu bine la destinație. Acea femeie nu înceta din înjurături. Avea o privire care nu arăta altceva decât că avea chef de scandal. Era toată roșie la față și nu mai înceta. Nu am văzut dacă a consumat băuturi alcoolice înainte, dar privire și fața ei asta spuneau.”, scrie într-un comentariu femeia care a văzut toată scena.

Potrivit aceleiași martore, șoferul le-ar fi explicat celor două femei că locurile pe care s-au așezat nu sunt pentru ele. Mai mult decât atât, mama și fiica trebuiau să urce într-un alt autocar, iar în momentul în care bistrițeanul le-a rugat să coboare, acestea au devenit agresive verbal.

[arve url=”https://youtu.be/OKgRk5DZRSw” /]

La scurt timp după publicarea imaginilor video pe Facebook, conducerea Tabita Tour a reacționat și și-a cerut scuze pentru comportamentul șoferului implicat în scandalul din autogara Arad.

„Dorim să ne cerem scuze în primul rând doamnei, iar apoi clienților prezenți la fața locului și să îi asigurăm că nu tolerăm acest tip de comportament. Bunăstarea și siguranța pasagerilor sunt două dintre valorile fundamentale ale Tabita Tour. În acest sens, am demarat acțiunile de cercetare internă a șoferului, acesta fiind chemat pentru disciplinare la sediul central.”, se arată în mesajul conducerii companiei.

Potrivit poziției oficiale pe care Tabita Tour o are, cercetarea va fi urmată de desfacerea contractului de muncă a șoferului inculpat, conform legii și regulamentului intern al societății.

După ce imaginile video au devenit virale pe internet, persoana care a filmat totul a mai distribuit pe rețeaua de socializare niște fotografii cu un autocar Tabita Tour cuprins de flăcări în apropiere de Barcelona.

Reporterii Bistrițeanul.ro au încercat să obțină mai multe informații de la conducerea Tabita Tour despre incendiul surprins în fotografii și dacă autocarul cuprins de flăcări este același din autogara Arad, însă până la această oră nu am primit un răspuns din partea reprezentanților companiei.

Surse Bistrițeanul.ro spun că ar fi vorba despre un alt autocar, care mergea tot în Spania, în Malaga.

Sursa foto/video: Facebook – Mihaela Pelea

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.