18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

VIDEO: Șefii de instituții, speriați de chestionarele de evaluare ale prefectului!

Prefectul Stelian Dolha a anunțat că în fiecare instituție va fi un chestionar prin care cetățenii vor evalua funcționarii. Unii șefi de instituții sunt speriați de aceste chestionare. Motivul? Că ar putea evalua serviciul oferit, nu persoana care i-l oferă.

În dorința de a crea o mai bună legătură între cetățeni și instituții, prefectul a venit cu ideea unui chestionar de evaluare.

Momentan, acesta va fi „pe hârtie”, iar în câteva luni va fi un soft pe o tabletă. Astfel de „chestionare de evaluare a funcționarilor” vor fi amplasate în TOATE instituțiile publice.

Părerea voastră contează! Chestionare de evaluare a funcționarilor de la ghișee!

Astăzi, prefectul a explicat șefilor de instituții că tot la două săptămâni va trece pe la sedii, și va verifica „tăvița”.

Sper să nu găsesc chestionarele tot acolo. Să nu văd chestionarele goale. Iar cârcotașilor care spun că ce îmi trebuie cu aceste chestionare, le spun că ZILNIC am plângeri cu privire la modul în care se raportează funcționarii publici. Deși aceștia au calificativele FOARTE BINE!”, a explicat Stelian Dolha în cadrul Colegiului Prefectural.

Aceste chestionare îi sperie pe șefii de instituții.

„S-ar putea ca cetățenii să nu facă diferența între serviciul oferit și persoana care i-l oferă. S-ar putea ca oamenii să evalueze serviciul, în locul persoanei. Să vă dau un exemplu. Noi, să spunem, avem 4 bilete pentru tratamente. Și avem 200 de persoane care le așteaptă. Automat, 196 de persoane vor fi nemulțumite. Dar vor fi nemulțumite de SERVICIU, nu de persoana de la ghișeu”, și-a exprimat îngrijorarea Sanda Vișan, directorul Casei Județene de Pensii.

Deși a încercat să mai dea și alte exemple, și să explice că nu sunt chiar o idee bună aceste chestionare, prefectul Dolha a apostrofat-o, dar i-a și promis că va încerca, cu cei de la STS, să personalizeze chestionarele.

Replica dată de prefect, în video de mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/mUqtssN73H0″ /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...