14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

VIDEO: Siguranța înainte de toate?!? Nu pe calea ferată!

Călătoria cu trenul e catalogată ca fiind una dintre cele mai sigure modalități de deplasare! Dar acest lucru nu pare a fi adevărat pe ruta Bistrița – Valea Bârgăului. Un bistrițean îngrijorat a trimis câteva imagini în care se vede jocul pe care șinele îl au. Șuruburile se pot desface cu mâna iar traversele sunt de putrede…!

Vreau să vă arat ceva! Nu știu cât e de interesant…”, ne-a scris un bistrițean. O plimbare în ultima zi a anului 2020 l-a lăsat… mască! Unul dintre cele mai sigure mijloace de transport pare să fie la un pas de a deveni locul perfect pentru o tragedie.

Calea ferată ce leagă Bistrița de Valea Bârgăului e tranzitată, în mare parte, de trenuri private, pe care bistrițenii le folosesc pentru a ajunge la muncă sau la cumpărături în oraș. Este și ruta aleasă de cadrele didactice atunci când, la „Școala altfel”, vor să le arate copiilor ce „frumoasă e călătoria cu trenul și cât este de sigură”.

Dar ceea ce a descoperit bistrițeanul ieșit la plimbare pe lângă calea ferată numai „siguranță” nu inspiră.

Traversele sunt putrede, șuruburile se pot desface cu mâna, iar șinele au un joc… parcă prea riscant. Toate acestea pot duce spre o tragedie! Iar imaginile transmise spun totul:

Despre pericolele de pe calea ferată s-a mai scris, iar de atunci, s-a investit, treptat, în unele zone. Dar se pare că pericolul încă nu a trecut…

VIDEO: PERICOL pentru copiii care merg cu trenul pe ruta Feldru – Ilva Mică

VIDEO – JALNIC! Cum arată podul feroviar de la Beclean? Trenurile au nevoie de două minute pentru a face 100 de metri

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?