17.1 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

VIDEO – Tânărul care s-a spânzurat visa să se facă procuror. Acesta se pregătea pentru facultate

Alex, un tânăr de 19 ani din Livezile, care avea toată viața în față și visa să se facă procuror, a fost găsit în această dimineață mort, în cămara casei sale. Descoperirea a fost făcută de către tatăl său, care îl căuta de vineri…

Alex nu era de găsit de vineri. Tatăl său, alături de care locuia într-o casă bătrânească din comuna Livezile, nu reușea să dea de el, iar astăzi se pregătea să meargă și la biserica pe care o frecventa pentru a întreba de fiul său, dar și la poliție, pentru a face o sesizare.

Înainte să iasă din casă a intrat în cămara casei pentru a lua porumb pentru animale, moment în care a făcut macabra descoperire. Fiul său de doar 19 ani zăcea spânzurat în cămară, cu o mână încleștată pe o cutie cu lac.

Ce l-a determinat pe adolescent să-și pună capăt zilelor nu se știe. Acesta nu ar fi lăsat niciun bilet de adio și nici nu părea supărat sau abătut în ultimele zile.

Tânărul se plângea de dureri de cap. A și fost la medici pentru a rezolva această problemă, însă fără rezultat. Durerile încerca să le tempereze cu banalul paracetamol.

„Eu până azi nu am știut că el e mort acolo. Dacă nu mergeam astăzi în cămară, să iau grâu și mălai pentru găini, nu dădeam de el. Când m-am uitat mai bine… el spânzurat acolo. De nu mergeam astăzi pe acolo putea să stea și o săptămână și să nu știe nimeni”, mărturisește tatăl băiatului.

Bătrânul îl creștea singur pe băiat. Acesta terminase Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, învățase foarte bine și visa să se facă procuror. Fratele său spune că intenționa să își încerce norocul anul acesta la Facultatea de Drept din Cluj-Napoca.

Deși atât fratele cât și tatăl tânărului spun că nu l-au văzut trist sau abătut în ultima perioadă, cei doi mărturisesc că Alex avea un comportament ciudat. Tatăl băiatului ar fi găsit un costum nou tăiat cu foarfeca de către tânăr și ascuns într-o plasă.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=fACTDaz3QSM” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...