9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

FII REPORTER: Copaci mutilați în Bistrița – fotografii deprimante!

Alexandru Toniuc a publicat pe Facebook fotografii care îți dau fiori reci. Arbori din Bistrița, „toaletați” – sau, mai degrabă, mutilați!

„La o plimbare prin Bistrița în luna mai merită admirat, nu doar verdele crud al frunzelor, ci și varietatea arborilor, diversitatea coronamentelor și preocuparea permanentă a celor angajați de municipalitate de a ne oferi noi și noi provocări. Oamenii ăștia urăsc copacii din toată inima”, scrie Toniuc pe Facebook.

Tăiați fără milă și bun-simț, „ușurați” de frunze și coroane – câțiva arbori din Bistrița oferă peisaje de-a dreptul triste. Alexandru Toniuc a făcut o plimbare prin municipiu și a publicat câteva fotografii cu rezultatul „toaletărilor” făcute de angajații administrației locale. Unii copaci au fost pur și simplu mutilați.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.