12.7 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

VIDEO: Trei secții ale spitalului, inaugurate sâmbătă! Ministrul Rafila, din Franța direct la Bistrița

O suită de autorități de la nivel central este așteptată sâmbătă la Bistrița. Ministrul Rafila vine direct din Franța, pe strada Alba Iulia, pentru inaugurarea celor trei secții ale spitalului.

Sâmbătă este o zi ”cu însemnătate” la Bistrița. Are loc semnarea a două acorduri pentru investiții în infrastructura rutieră și ”se taie pambliga” la secțiile de pe Alba Iulia.

Pentru aceste evenimente este așteptată o suită de autorități de la nivel central:

  • liderul PSD, președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu
  • vicepremierul Sorin Grindeanu – ministrul Transporturilor
  • ministrul Apărării  – Vasile Dîncu
  • ministrul Sănătății – Alexandru Rafila
  • vicepreședintele Senatului – Paul Stănescu

La ora 10.30 are loc semnarea acordurilor pentru realizarea drumului expres Bistrița – Dej și a variantei ocolitoare Bistrița, parte din Autostrada Nordului.

VIDEO – Pe unde se va putea ocoli Bistrița până la urmă?! Autoritățile grăbesc materializarea proiectului

La ora 11.30 va avea loc inaugurarea secțiilor de Infecțioase, Dermato-Venerologie și Pneumofiziologie de pe strada Alba Iulia.

Ministrul Rafila va veni direct din Franța, așa ne-a promis. Lucrările la secțiile de pe Alba Iulia au fost tărăgănate de pandemie. Dar totodată, pandemia ne-a arătat că NU suntem pregătiți pentru astfel de situații, așa că am modificat proiectul, pe parcurs, punând din bugetul CJ încă aproape 3 milioane de euro. Acum, secțiile de pe Alba Iulia au undeva la 118 paturi, coridoare epidemiologice, o mini secție de ATI cu 10 paturi, facilități moderne” a explicat Radu Moldovan în cadrul unei conferințe de presă.

 

 

Foto Ilustrativă- BZI

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!