13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

VIDEO – Turc: Performanța lui David Popovici ne arată de ce e bine să investim în sport! Bazin Olimpic de 170 de milioane lei, pe Cocoș

Ioan Turc a felicitat Casa EMA și Schreiner pentru implicarea în programul „Școala de înot”. Acesta a anunțat realizarea bazinului Olimpic de pe Dealul Cocoș, o investiție de 170 milioane lei. „Performanța lui David Popovici ne arată de ce e bine să investim în sport!”, a declarat acesta.

Programul ”Școala de înot”, derulat de municipalitate, cuprinde, în prezent 238 de elevi de clasa a IV-a. Aceștia fac cursuri la bazinele Casei EMA și Schreiner.

Este un proiect unic în România, am verificat. Și vreau să felicit Casa EMA și Schreiner pentru implicarea în acest program. Am fost și am verificat apa, cum se desfășoară cursurile și sunt și mai determinat să provoc părinții să profite de aceste cursuri gratuite!”, a declarat Ioan Turc în cadrul conferinței de presă.

Acesta a explicat că performanța lui David Popovici de la Mondiale are dublu impact.

Am văzut cu toții performanța lui David Popovici. Și da, după această performanță, interesul pentru înot e crescut. E și normal… Dar totodată, ne arată de ce e important să investim în sport. Astfel, pe Dealul Cocoș vom realiza, prin CNI, cel mai modern bazin olimpic din țară, în valoare actuală de 170 de milioane de lei”, a anunțat primarul Ioan Turc.

Declarația integrală, aici:

Contravaloarea abonamentelor pentru TOȚI elevii de clasa a IV-a din municipiu ajunge la 137.400 de lei.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.