12.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

VIDEO – Turc: Performanța lui David Popovici ne arată de ce e bine să investim în sport! Bazin Olimpic de 170 de milioane lei, pe Cocoș

Ioan Turc a felicitat Casa EMA și Schreiner pentru implicarea în programul „Școala de înot”. Acesta a anunțat realizarea bazinului Olimpic de pe Dealul Cocoș, o investiție de 170 milioane lei. „Performanța lui David Popovici ne arată de ce e bine să investim în sport!”, a declarat acesta.

Programul ”Școala de înot”, derulat de municipalitate, cuprinde, în prezent 238 de elevi de clasa a IV-a. Aceștia fac cursuri la bazinele Casei EMA și Schreiner.

Este un proiect unic în România, am verificat. Și vreau să felicit Casa EMA și Schreiner pentru implicarea în acest program. Am fost și am verificat apa, cum se desfășoară cursurile și sunt și mai determinat să provoc părinții să profite de aceste cursuri gratuite!”, a declarat Ioan Turc în cadrul conferinței de presă.

Acesta a explicat că performanța lui David Popovici de la Mondiale are dublu impact.

Am văzut cu toții performanța lui David Popovici. Și da, după această performanță, interesul pentru înot e crescut. E și normal… Dar totodată, ne arată de ce e important să investim în sport. Astfel, pe Dealul Cocoș vom realiza, prin CNI, cel mai modern bazin olimpic din țară, în valoare actuală de 170 de milioane de lei”, a anunțat primarul Ioan Turc.

Declarația integrală, aici:

Contravaloarea abonamentelor pentru TOȚI elevii de clasa a IV-a din municipiu ajunge la 137.400 de lei.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: