28.8 C
Bistrița
marți, iunie 28, 2022

VIDEO: Vă mai amintiți de „scăldătorile” de pe vremea bunicilor? Hognogi de la Spermezeu a reînviat ideea și-a completat-o cu o plajă!

Primarul de la Spermezeu, Sorin Hognogi a profitat de faptul că râul din comuna păstorită se numără printre cele mai curate din județ. A amenajat pentru tineri și nu numai o „scăldătoare”, zonă nelipsită din mai toate comunele din județ pe vremea bunicilor. Hognogi a amenajat și o plajă și a testat chiar el scăldătoarea.

Zeci de tineri care se bălăceau într-un râu, pe ritmurile celor mai în vogă hit-uri. Asta surprindea într-un live făcut pe Facebook acum câteva zile, primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi. Era una dintre puținele „scăldători” care mai există în județ, deși acum câteva decenii nu există comună care să n-aibă loc de bălăceală.

Primarul comunei Spermezeu spune că a profitat de faptul că râul este curat și-a făcut un loc de relaxare pentru tinerii din comună. Mai mult, le-a amenajat și plajă pe mal. Amenajamentul a fost rapid testat de tineri și chiar de către Sorin Hognogi.

Acesta mărturisea vineri la Bistrițeanul Live că înainte de a veni la emisiune a profitat de temperaturile ridicate și-a testat scăldătoarea.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. S-AU OBISNUIT SA COSMETIZEZE DOAR STRAZILE PRINCIPALE PE CELE MAI PUTIN CIRCULATE NU ESTE NEVOIE.AM DEPUS O CERERE ONLINE PENTRU A SE PUNE PIATRA PE STRADA BURGULUI IN DATA DE 06.04.2021 .DACA I-ATI VAZUT DUMNEAVOASTRA I-AM VAZUT SI NOI CEI DE PE BURGULUI CU POIENII.SA NU DISCUTAM DE IARBA NECOSITA DE PE STRADA SI DE PE TERENUL ALATURAT CU STRADA POIENII CA ESTE DE 1.5 METRI SI E PLIN DE AMBROZIE. CANALUL DE SCURGERE A APELOR FLUVIALE ESTE NECURATAT DE ANI DE ZILE, BAZINUL DE CAPTARE DE PE BURGULUI.FEREASCA SFINTUL SA FIE VREME REA CU PLOI ABUNDENTE CA STRADA SE UMPLE DE APA SI CANALUL NU FACE FATA LA DEBIT.AM MAI CURATAT SI NOI DAR CONSIDERAM CA ESTE DE DATORIA PRIMARIEI SA TRIMITA ANGAJATI SA SE OCUPE DEOARECE TAXE PLATIM SAU LE PLATIM DE PROSTI??????

  2. Tare as vrea sa vad și eu cererea depusă de dumneavoastră
    Referitor la tăiatul de iarba de pe marginea drumului va pun și eu o întrebare, credeți ca administrația actuală ar reușii sa tundă iarba de pe marginea drumurilor și străzilor în toate cele 8 localități aparținătoare comunei?
    Eu va doresc sănătate și aștept cererea dumneavoastră!

  3. Îl știu pe domnul primar , băiat de nota zece și harnic doar ca trebuie sa lupte cu acei necivilizați care nu au cei 7 ani de acasă și nici bunul simt sa păstreze curățenia , sunt o Grămada de oameni care nu au un pic de bun simt și arunca deșeuri peste tot fără sa le pedepse cât de puțin de natura. Te salut cu respect domnule primar 🤝🙏

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...

Ferestre și uși la preț de producător, exclusiv pentru bistrițeni, de la TeraGlass

TeraGlass, producător de ferestre și uși din PVC și aluminiu cu experiență de peste 15 ani...

Se fac angajări la Ocolul Silvic Dealul Negru, Dianova Instal, Leoni și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Ocolul Silvic Dealul Negru și IMP România (fosta fabrică...