26.4 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

VIDEO:Incendiu la un atelier auto din Năsăud

Pompierii au intervenit în această dimineață la stingerea unui incendiu. Acesta a izbucnit la un atelier auto din orașul Năsăud. Anexa a ars în proporție de 80 la sută.

Un apel la 112 anunța un incendiu în localitatea Năsăud. Acesta se manifesta la anexa unei gospodării, pe strada Crișan.

Ar fi vorba de un atelier auto.

Conform martorilor, proprietarii ar fi făcut foc în sobă și ar fi plecat de acasă. Așa că un colț al anexei s-a aprins și flăcările s-au extins rapid, cuprinzând 80 la sută din clădire.

Pompierii s-au luptat minute în șir pentru lichidarea lui.

Imaginile surprinse de Radu Sîrbu, spre finele intervenției, le puteți urmări mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/100013157022773/videos/586415308473698/?id=100013157022773″ /]

FOTO ISU BN

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: