4.7 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru bărbați, în fabrica din Năsăud. Și cum un astfel de moment aniversar trebuie sărbătorit împreună cu cei care aleg de 17 ani să îmbrace la evenimentele din viața lor sau la birou hainele producatorului năsăudean,  vineri și sâmbătă (30 Septembrie – 1 Octombrie), în magazinele din Bistrița și Năsăud se vor marca Zilele Marecom cu o reducere de 20 la sută pentru toți clienții care le trec pragul.

Cei de la Marecom Confecții au început timid, în 2005, cu un atelier de croitorie în orașul Năsăud. Business-ul a luat naștere într-o cămăruță cu 3 oameni, 3 mașini de cusut și una de surfilat.

17 ani mai târziu, Marecom livrează costume bărbătești în magazine din toată țara. Au astăzi peste 50 de angajați, iar fabrica din Năsăud trece periodic prin ample procese de modernizare și adaptare la condițiile pieței, ceea ce ajută producătorul să mențină standardele ridicate când vine vorba despre calitatea produselor sale.

Cei 17 ani de existență sunt marcați weekend-ul acesta, când se inaugurează Zilele Marecom, o sărbătoare care se va ține anual și care va răsplăti clienții cu un discount de 20 la sută din prețul de producător.

Vineri și sâmbătă, orice produs achiziționat de la magazinele din Bistrița sau Năsăud are o reducere de 20%. În Năsăud găsiți produsele Marecom pe strada Piața Nouă, la nr. 4, dar și la nr. 2K, unde funcționează un magazin destinat exclusiv femeilor.

 În Bistrița, produsele Marecom pot fi găsite pe Calea Moldovei, la nr. 17.

Magazinele din Năsăud sunt deschise zilnic între 08:00 și 18:30, iar sâmbătă între 08:00 și 16:30. Magazinul din Bistrița îl găsiți deschis zilnic între orele 09:00 și 19:30, iar sâmbăta între 09:00 și 17:00. Duminica toate magazinele producătorului din Năsăud sunt închise.

Dacă în 2005, atelierul de la Năsăud confecționa doar pantaloni clasici bărbătești, acum în magazinele din Bistrița și Năsăud găsiți costume bărbătești și de damă, scurte sau jachete pentru toate tipurile de ocazii și anotimpuri, inclusiv noua colecție de toamnă, abia ieșită din producție.

Puteți vedea noile produse Marecom și pe Facebook, dar și pe site-ul oficial www.marecom.ro.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...