12.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Violatori cu gramadă, în zona Becleanului! Patru indivizi au ajuns pe mâinile polițiștilor după ce au violat și șantajat minori

Patru indivizi din zona Becleanului au ajuns pe mâinile polițiștilor, după ce au violat și șantajat minori la finalul anului trecut și în prima lună din 2024. Doi dintre ei au ajuns în arest, în timp ce ceilalți doi sunt arestați la domiciliu.

Este vorba despre două fapte și două dosare diferite, faptele fiind săvârșite în zona Becleanului. Într-unul doi indivizi sunt cercetați pentru act sexual cu un minor, faptele fiind comise în luna noiembrie-decembrie a anului 2023 și viol săvârșit asupra unui minor, faptele săvârșindu-se în 19 ianuarie 2024.

Cei doi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, au decis ieri judecătorii de la Beclean. Se pare că niciunul dintre cei doi inculpați nu are antecedente penale.

Tot ieri, alți doi indivizi din aceeași zonă au fost arestați la domiciliu pentru 30 de zile, fiind acuzați, de asemenea, de viol asupra unui minor și șantaj.

Cei doi nu au voie să comunice între ei și nici cu victima. Faptele, 6 la număr, au fost comise în perioada septembrie – noiembrie 2023.

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.