-4 C
Bistrița
vineri, ianuarie 28, 2022

Vlad Voiculescu, demis! Dan Barna preia interimatul!

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost demis astăzi din funcție. Premierul Cîțu a anunțat că decizia va fi făcută publică tot azi, în Monitorul Oficial. Interimatul va fi preluat de Dan Barna.

Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu”, a anunțat premierul Florin Cîțu pe pagina sa de Facebook.

Decizia de demitere a acestuia a sosit pe fondul mai multor decizii care au fost catalogate drept „greșite”, dar și a mai multor tensiuni și controverse. Cel mai grav dintre conflicte a fost legat de desecretizarea centrelor militare de vaccinare și de modul în care angajații din armată și serviciile secrete au beneficiat de acestea.

Iar incidentul de la Foișor, cu evacuarea pacienților în toiul nopții, a pus capac.

Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi„, a mai scris premierul Cîțu.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...