23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Vlad Voiculescu, demis! Dan Barna preia interimatul!

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost demis astăzi din funcție. Premierul Cîțu a anunțat că decizia va fi făcută publică tot azi, în Monitorul Oficial. Interimatul va fi preluat de Dan Barna.

Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu”, a anunțat premierul Florin Cîțu pe pagina sa de Facebook.

Decizia de demitere a acestuia a sosit pe fondul mai multor decizii care au fost catalogate drept „greșite”, dar și a mai multor tensiuni și controverse. Cel mai grav dintre conflicte a fost legat de desecretizarea centrelor militare de vaccinare și de modul în care angajații din armată și serviciile secrete au beneficiat de acestea.

Iar incidentul de la Foișor, cu evacuarea pacienților în toiul nopții, a pus capac.

Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi„, a mai scris premierul Cîțu.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...