11 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Vrei o carieră în SRI? Iată cerințele

Serviciul Român de Informații este în căutarea de noi membri ale câtorva dintre structurile sale. Nu a fost expus numărul de posturi, dar știm ce se caută: ofițeri de securitate operativi și analiști, profesioniști în mediul IT&C, cunoscători de limbi străine și luptători în cadrul unei brigăzi anti-teroriste.

Pentru cele două posturi de ofițeri ai nevoie să fii absolvent al unei școli de securitate sau de psihologie, acest post fiind cu și despre cunoașterea oamenilor din jur.

Mai apoi, la mare căutare în zilele noastre, SRI așteaptă să recruteze IT-iști bine pregătiți care trebuie să îndeplinească servicii de la dezvoltarea unor instrumente software, a sistemelor informatice enterprise şi oferirea de soluţii bazate pe platforme hardware, până la proiectarea, administrarea şi întreţinerea reţelelor de comunicaţii în conformitate cu cele mai noi standarde existente pe piaţă.

Serviciul Român de Informații caută și cunoscători de limbi străine și persoane special pregătite în lupta anti teroristă pentru brigada anti-tero.

Toate posturile vor fi ocupate în sistem concurenţial, procesul de selecţie presupunând promovarea mai multor etape / probe eliminatorii (ordinea acestora depinde de domeniul în care se face încadrarea):

  • evaluarea CV-ului;
  • interviuri de selecţie;
  • teste de evaluare a cunoştinţelor şi competenţelor profesionale (evaluarea profesională, evaluarea cunoştinţelor de cultură generală, evaluarea cunoştinţelor de limbă străină), precum şi a unor aptitudini (examinări psihologice, Assessment Center);
  • examinarea medicală;
  • verificări de securitate prevăzute de H.G. nr. 585/2002 pentru accesul la informaţii secrete de stat.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: