2.7 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Vrei pe masa de Paște delicioasele prăjituri de la Polaris Beclean?! Treci pe la Zimmo și se rezolvă!

Tot ce este mai bun pentru clienții noștri este filosofia celor de la Zimmo! Așa s-au născut sandwichurile, salatele, sosurile sau smoothie-urile Zimmo, făcute după rețete proprii, originale și având la bază ingrediente cât mai naturale, fără aditivi. Și pentru că toată lumea vrea și ceva dulce și bun, la ei o să găsiți inclusiv ciocolată de casă făcută în bucătăria lor, dar și faimoasele prăjituri ale cofetăriei Polaris din Beclean. Ba mai mult, le puteți avea acasă și la masa de Paște!

Dacă n-ați trecut pragul celor de la Zimmo, ar fi cazul să o faceți! Oricum, oricând veți ajunge la ei, veți remarca atmosfera prietenoasă și bunătățile preparate sau alese special pentru voi, pentru toate gusturile. Astfel, dacă sunteți grăbit sau poate vă dați în vânt după sandwichuri, la ei veți găsi câteva speciale, făcute după rețete originale, în care s-au căutat gustul și combinațiile care să se completeze perfect.

Sosurile care le însoțesc sunt și ele speciale, nu le găsiți decât la ei. Iar dacă vă plac sandwichurile crocante, cei de la Zimmo așa vi le pregătesc. Și pentru că sunt mereu preocupați să vină în întâmpinarea așteptărilor clienților, dacă cumva postiți în aceste zile, aflați că puteți mânca la ei, pe Bulevardul Independenței din Bistrița, sandwichuri de post absolut delicioase.

Dacă cumva sunteți fani ciocolată de casă, făcută chiar în casă, mai exact în bucătăria Zimmo, trebuie să o încercați pe a lor, dar, atenție, creează dependeță: odată ce ați cumpărat, vă veți întoarce mereu la ei să o căutați!

Și pentru că gustul bun e preocuparea lor, în vitrinele Zimmo și-au făcut loc de câteva săptămâni și delicioasele prăjituri făcute în laboratoarele cofetăriei Polaris din Beclean, iar în aceste zile, dacă treceți pe la ei puteți lua acasă, pentru masa de Paște, faimosul chec cu cacao și vișine, dar și platouri cu prăjituri asortate, ambalate la 500 grame sau la 1500 de grame.

Dacă aveți o comandă specială, evident că ea poate fi onorată la timp. Ba mai mult, orice ați dori din oferta Zimmo poate fi comandat și livrat acasă sau la serviciu.

În perioada sărbătorilor de Paște, la Zimmo va fi deschis vineri și chiar și sâmbătă, până la ora 14:00, urmând ca de joi, 2 Mai, să se reintre în programul normal.

Nu uitați, oricând ajungeți pe Bulevardul Independenței din Bistrița, între orele 07:30-20:00, chiar lângă vechea mercerie din zonă, vă puteți delecta cu o cafea sau potoli foamea cu un sandwich sau cu o salată sățioasă și absolut delicioasă ori cu prăjituri de casă sau de la Polaris.

Dacă aveți profil de Facebook și dați un like paginii lor – Zimmo, veți rămâne la curent cu toate ofertele și promoțiile, plus că veți ști oricând care e produsul vostru preferat din meniul lor. 

Iar dacă vreți să dați un tur virtual prin Zimmo, să vedeți cum e la ei, click AICI.

Toată oferta ZIMMO o găsiți și pe www.zimmo.ro

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...