20.2 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

FOTO – Două mașini făcute praf pe Calea Moldovei, din cauza neatenției

În urmă cu puțin timp, două mașini au fost făcute praf, după ce un șofer s-a speriat de manevrele făcute de conducătorul auto din fața sa, a tras de volan și a lovit o mașină, care a ricoșat în a treia.

Două mașini au fost făcute praf în urmă cu puțin timp, pe Calea Moldovei. Din primele informații rezultă faptul că șoferul unui autoturism care circula pe direcția Valea Bârgăului – Bistrița s-a speriat de o frână bruscă pusă de conducătorul auto și a tras de volan, ajungând pe contrasens, unde a colizionat o mașină care circula regulamentar.

În urma impactului, unul dintre autoturisme a fost proiectat într-o altă mașină de teren, care aștepta să intre pe DN17 de pe un drum secundar. Cei implicați au primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând transportul la spital.

Două dintre autoturismele implicate au fost serios avariate în urma impactului. Șoferii au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: