18.8 C
Bistrița
joi, iunie 30, 2022

Ministrul sănătății a venit cu vești bune la Bistrița! Unde se vor investi aproape 30 milioane lei

Ministrul Sănătății a fost prezent azi la Bistrița, și a venit cu vești bune. S-au aprobat investiții în județul nostru de aproape 30 de milioane de lei. Și nu numai la Spitalul din Bistrița.

Sorina Pintea, ministrul sănătății, a ales să-și petreacă începutul Săptămânii Mari, la Bistrița. Și nu a venit cu mâna goală, ci cu vești bune.

În județul nostru se vor investi aproape 30 de milioane de lei, în sănătate. Aceste investiții cuprind lucrări la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, Spitalul Orășenesc Beclean și Spitalul Orășenesc Năsăud.

Pentru ce anume se dau acești bani, urmăriți aici:

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=250pnW8oLGE&feature=youtu.be” /]

Am vrut să arătăm că noi punem accent pe sănătate. Pacientul e în centrul guvernării noastre. Iar bugetul alocat pentru sănătate este unul istoric. Dacă anul trecut am avut alocate 193 de milioane de lei, acum avem 1.183.000.000 de lei disponibili”, a declarat Sorina Pintea.

Pe lângă aceste investiții, susținute de la Ministerul Sănătății, la Bistrița se află în derulare reabilitarea termică a secțiilor de pe strada Alba Iulia și Ghinzii, modernizarea UPU, heliportul.

”În ce privește stadiul ATI, din câte am înțeles, va fi finalizat undeva la sfârșit de iunie, început de iulie. Vom avea și o zonă specială pentru arși, inclusiv cu baie specială, unde pacienții să poată să fie tratați înainte de a fi transportați la clinicile de specialitate”, a explicat Radu Moldovan, președintele CJ BN.

Mai mult, și Primăria Bistrița se alătură investițiilor în sănătate.

Pe strada Alba Iulia se va realiza un Centru de Radio Terapie. Consiliul Județean va pune la dispoziție terenul, iar Primăria Bistrița va finanța realizarea buncărului.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...

Ferestre și uși la preț de producător, exclusiv pentru bistrițeni, de la TeraGlass

TeraGlass, producător de ferestre și uși din PVC și aluminiu cu experiență de peste 15 ani...