25 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Ministrul sănătății a venit cu vești bune la Bistrița! Unde se vor investi aproape 30 milioane lei

Ministrul Sănătății a fost prezent azi la Bistrița, și a venit cu vești bune. S-au aprobat investiții în județul nostru de aproape 30 de milioane de lei. Și nu numai la Spitalul din Bistrița.

Sorina Pintea, ministrul sănătății, a ales să-și petreacă începutul Săptămânii Mari, la Bistrița. Și nu a venit cu mâna goală, ci cu vești bune.

În județul nostru se vor investi aproape 30 de milioane de lei, în sănătate. Aceste investiții cuprind lucrări la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, Spitalul Orășenesc Beclean și Spitalul Orășenesc Năsăud.

Pentru ce anume se dau acești bani, urmăriți aici:

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=250pnW8oLGE&feature=youtu.be” /]

Am vrut să arătăm că noi punem accent pe sănătate. Pacientul e în centrul guvernării noastre. Iar bugetul alocat pentru sănătate este unul istoric. Dacă anul trecut am avut alocate 193 de milioane de lei, acum avem 1.183.000.000 de lei disponibili”, a declarat Sorina Pintea.

Pe lângă aceste investiții, susținute de la Ministerul Sănătății, la Bistrița se află în derulare reabilitarea termică a secțiilor de pe strada Alba Iulia și Ghinzii, modernizarea UPU, heliportul.

”În ce privește stadiul ATI, din câte am înțeles, va fi finalizat undeva la sfârșit de iunie, început de iulie. Vom avea și o zonă specială pentru arși, inclusiv cu baie specială, unde pacienții să poată să fie tratați înainte de a fi transportați la clinicile de specialitate”, a explicat Radu Moldovan, președintele CJ BN.

Mai mult, și Primăria Bistrița se alătură investițiilor în sănătate.

Pe strada Alba Iulia se va realiza un Centru de Radio Terapie. Consiliul Județean va pune la dispoziție terenul, iar Primăria Bistrița va finanța realizarea buncărului.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!