25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Vrei să lucrezi în domeniul construcțiilor?! Îndemânarea Construct te așteptă în echipă! AFLĂ mai multe detalii!

Una dintre cele mai cunoscute firme de construcții din Bistrița-Năsăud, Îndemânarea Construct vine în această perioadă cu oferte variate de locuri de muncă vacante în domeniul construcuțiilor. Se caută mecanici, instalatori, muncitori construcții civile și industriale, posturi pentru care firma pune la dispoziție celor interesați, pachete salariale atractive, tichete de masă, bonusuri de performanță, transport gratuit și foarte important – specializare la locul de muncă!

Conducerea renumitei firmei de construcții din Bistrița-Năsăud, Îndemanarea Construct, angajează în această perioadă:

  • mecanici/deservenți utilaje (excavatorist – 3 posturi, buldoexcavatorist – 4 posturi )
  • instalatori apă/canal – 5 posturi
  • muncitori construcții civile și industriale (dulgheri, fierari betoniști, zidari, muncitori necalificați) – 20 de posturi.

Pentru toți cei dornici să ocupe unul dintre aceste posturi vacante, firma le pune la dispoziție pachete salariale atractive, tichete de masă, transport gratuit, bonusuri de performanță și foarte important – specializare la locul de muncă!

Persoanele interesate sunt invitate să trimită un CV la adresa contact@îndemânarea.ro. Se pot obține informații suplimentare la telefon: 0732/333388 sau direct la sediul firmei, situate în Livezile, Nr.309/J.

Mai multe detalii și pe pagina de Facebook Îndemânarea Construct.

Așadar, nu mai sta pe gânduri și intră în echipa Îndemânarea Construct!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...