3.7 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

FOTO: Coliziune frontală la ”celebra” intersecție Șintereag cu Blăjeni! O persoană blocată în autoturism

Echipajele de intervenție au fost solicitate la un accident rutier petrecut la intersecția DN 17 cu DJ 151. Două autoturisme au colizionat, iar o persoană a rămas blocată în una dintre mașini. Traficul e blocat în zonă, coloana fiind de câțiva kilometri.

Traficul e blocat în aceste momente pe DN 17, la intersecția cu DJ 151. Un accident rutier a avut loc la ”celebra” intersecție Șintereag cu Blăjeni.

Două autoturisme au colizionat, una dintre ele ajungând în decor.

O persoană a rămas blocată în mașină, fiind nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.

Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat trei victime, o femeie și doi bărbați. Femeia – pasageră pe locul din față dreapta a unui autoturism – a fost extrasă în condiții de siguranță de către pompieri (nu era încarcerată) și a fost predată echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD. Prezenta multiple leziuni și traumatisme. Două echipaje de prim ajutor SMURD au preluat pe cei doi conducători auto în vederea transportării acestora la spital pentru investigații medicale suplimentare” transmit reprezentanții ISU BN.

UPDATE

Conform primelor date, un bistrițean de 70 de ani, conducător al unui autoturism care circula pe drumul național 17, pe direcția Beclean- Bistrița, la intersecția cu drumul județean 151 ar fi virat stânga fără să se asigure corespunzător și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus și care era condus de un tânăr de 21 de ani, din Sărata. În urma impactului, autoturismul condus de tânărul din Sărata a fost proiectat într-un stâlp de electricitate. Din accident a rezultat rănirea conducătorilor auto și a unei pasagere din autoturismul condus de bistrițean. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Continuă cercetările în acest caz polițiștii rutieri din Beclean. În zonă s-a circulat alternativ, pe un sens, iar polițiștii rutieri au dirijat circulația pentru aproximativ 50 de minute” transmit reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...