19.1 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 13, 2024

Weekend-ul le-a adus o „casă nouă”! Patru bărbați au ajuns după gratii, pentru diferite infracțuni

În acest weekend, trei bărbați au fost încarcerați în Penitenciarul Bistrița, pentru diferite infracțiuni. Un al patrulea, a ajuns în arest, pe o perioadă de 30 de zile. Ce au făcut și cât stau „cazați”:

Gheața la noul stil de „cazare” a fost spartă de un bărbat de 32 de ani, din Parva.

Acesta a fost încarcerat vineri, 4 ianuarie, în Penitenciarul Bistrița. Bărbatul își va petrece după gratii următoarele 16 luni. Asta ca să se gândească pe viitor să nu mai conducă o mașină neînmatriculată, și și fără să dețină permis de conducere.

Doi bărbați „cazați” la Penitenciar, în 5 ianuarie

Încă doi bărbați, de 51 și 58 de ani, au ajuns la închisoare în acest weekend.

Astfel, un bărbat de 51 de ani din Beclean care a fost condamnat la 3 ani închisoare pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și violare de domiciliu a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița”, se arată în comunicatul remis de IPJ BN.

Bărbatul de 58 de ani din Budacu de Sus își va petrece următorul an după gratii pentru comiterea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

De Bobotează, a fost „cadorisit” cu 30 de zile după gratii

Un bărbat de 33 de ani din Visuia a fost identificat de polițiști pe raza localității Miceștii de Câmpie. Lucrul acesta se întâmpla sâmbătă, 5 ianuarie. Bărbatul este cercetat într-un dosar de tâlhărie calificată.

În cadrul cercetărilor efectuate până în prezent, de polițiștii Secției 4, a rezultat faptul că la data de 1 ianuarie a.c., în timp ce se afla în localitatea Lechința, cel în cauză i-ar fi sustras unei femei, prin violență, un telefon mobil”, explică reprezentanții IPJ BN.

Astfel, visuianul a fost reținut pentru 24 de ore. Iar de Bobotează, instanța a hotărât să-l trimită în arest pentru 30 de zile.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...