6.4 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Weekend-ul le-a adus o „casă nouă”! Patru bărbați au ajuns după gratii, pentru diferite infracțuni

În acest weekend, trei bărbați au fost încarcerați în Penitenciarul Bistrița, pentru diferite infracțiuni. Un al patrulea, a ajuns în arest, pe o perioadă de 30 de zile. Ce au făcut și cât stau „cazați”:

Gheața la noul stil de „cazare” a fost spartă de un bărbat de 32 de ani, din Parva.

Acesta a fost încarcerat vineri, 4 ianuarie, în Penitenciarul Bistrița. Bărbatul își va petrece după gratii următoarele 16 luni. Asta ca să se gândească pe viitor să nu mai conducă o mașină neînmatriculată, și și fără să dețină permis de conducere.

Doi bărbați „cazați” la Penitenciar, în 5 ianuarie

Încă doi bărbați, de 51 și 58 de ani, au ajuns la închisoare în acest weekend.

Astfel, un bărbat de 51 de ani din Beclean care a fost condamnat la 3 ani închisoare pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și violare de domiciliu a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița”, se arată în comunicatul remis de IPJ BN.

Bărbatul de 58 de ani din Budacu de Sus își va petrece următorul an după gratii pentru comiterea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

De Bobotează, a fost „cadorisit” cu 30 de zile după gratii

Un bărbat de 33 de ani din Visuia a fost identificat de polițiști pe raza localității Miceștii de Câmpie. Lucrul acesta se întâmpla sâmbătă, 5 ianuarie. Bărbatul este cercetat într-un dosar de tâlhărie calificată.

În cadrul cercetărilor efectuate până în prezent, de polițiștii Secției 4, a rezultat faptul că la data de 1 ianuarie a.c., în timp ce se afla în localitatea Lechința, cel în cauză i-ar fi sustras unei femei, prin violență, un telefon mobil”, explică reprezentanții IPJ BN.

Astfel, visuianul a fost reținut pentru 24 de ore. Iar de Bobotează, instanța a hotărât să-l trimită în arest pentru 30 de zile.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: