21.4 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

WONDERLAND: Au uitat să scoată dopul la ștrand, bazinele sunt pline ochi, așteaptă înghețul

S-a dus Crețu și a trântit ușa după el, nu a verificat luminile și apa înainte să plece și să ne lase în plata Domnului și-a liberalilor, în Wonderlandu pe care ni l-a promis! Și uite așa se face că bazinele de la Codrișor sunt azi pline ochi, așteaptă înghețul să vadă dacă rezistă investiția de 1 milion de euro.

S-a supărat Crețu pe noi și pe partid și ne-a lăsat să ne descurcăm singuri, să ne spălăm pe cap cu liberalii și să scoatem apa din ștrand cu lingurița, ca să vedem și noi ce greu e, că numai el știe cum făcea de reușea, tot cu lingurița (altfel nu se explică), să umple bazinele abia în Iulie, de la modernizare încoace. Dacă nu ne sesiza un cititor vigilent și nu ne dădea subiectul, scriam în Decembrie că au crăpat instalațiile de la frig și uite cum s-a mai dus un milion de euro pe apa sâmbetei, ni s-a dus distracția la ștrand odată cu Crețu. Că da, Crețu ne-a dat, ne-a modernizat ștrandu, acu să vedem cum e și fără el, că numai el știe cum se scoate dopu de la bazine și ce trebuie făcut să se umple bazinul și la anu.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...