13 C
Bistrița
duminică, septembrie 26, 2021

WONDERLAND: Au uitat să scoată dopul la ștrand, bazinele sunt pline ochi, așteaptă înghețul

S-a dus Crețu și a trântit ușa după el, nu a verificat luminile și apa înainte să plece și să ne lase în plata Domnului și-a liberalilor, în Wonderlandu pe care ni l-a promis! Și uite așa se face că bazinele de la Codrișor sunt azi pline ochi, așteaptă înghețul să vadă dacă rezistă investiția de 1 milion de euro.

S-a supărat Crețu pe noi și pe partid și ne-a lăsat să ne descurcăm singuri, să ne spălăm pe cap cu liberalii și să scoatem apa din ștrand cu lingurița, ca să vedem și noi ce greu e, că numai el știe cum făcea de reușea, tot cu lingurița (altfel nu se explică), să umple bazinele abia în Iulie, de la modernizare încoace. Dacă nu ne sesiza un cititor vigilent și nu ne dădea subiectul, scriam în Decembrie că au crăpat instalațiile de la frig și uite cum s-a mai dus un milion de euro pe apa sâmbetei, ni s-a dus distracția la ștrand odată cu Crețu. Că da, Crețu ne-a dat, ne-a modernizat ștrandu, acu să vedem cum e și fără el, că numai el știe cum se scoate dopu de la bazine și ce trebuie făcut să se umple bazinul și la anu.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...