10.1 C
Bistrița
duminică, februarie 25, 2024

WONDERLAND: Au uitat să scoată dopul la ștrand, bazinele sunt pline ochi, așteaptă înghețul

S-a dus Crețu și a trântit ușa după el, nu a verificat luminile și apa înainte să plece și să ne lase în plata Domnului și-a liberalilor, în Wonderlandu pe care ni l-a promis! Și uite așa se face că bazinele de la Codrișor sunt azi pline ochi, așteaptă înghețul să vadă dacă rezistă investiția de 1 milion de euro.

S-a supărat Crețu pe noi și pe partid și ne-a lăsat să ne descurcăm singuri, să ne spălăm pe cap cu liberalii și să scoatem apa din ștrand cu lingurița, ca să vedem și noi ce greu e, că numai el știe cum făcea de reușea, tot cu lingurița (altfel nu se explică), să umple bazinele abia în Iulie, de la modernizare încoace. Dacă nu ne sesiza un cititor vigilent și nu ne dădea subiectul, scriam în Decembrie că au crăpat instalațiile de la frig și uite cum s-a mai dus un milion de euro pe apa sâmbetei, ni s-a dus distracția la ștrand odată cu Crețu. Că da, Crețu ne-a dat, ne-a modernizat ștrandu, acu să vedem cum e și fără el, că numai el știe cum se scoate dopu de la bazine și ce trebuie făcut să se umple bazinul și la anu.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.