8.9 C
Bistrița
duminică, mai 16, 2021

WONDERLAND: Au uitat să scoată dopul la ștrand, bazinele sunt pline ochi, așteaptă înghețul

S-a dus Crețu și a trântit ușa după el, nu a verificat luminile și apa înainte să plece și să ne lase în plata Domnului și-a liberalilor, în Wonderlandu pe care ni l-a promis! Și uite așa se face că bazinele de la Codrișor sunt azi pline ochi, așteaptă înghețul să vadă dacă rezistă investiția de 1 milion de euro.

S-a supărat Crețu pe noi și pe partid și ne-a lăsat să ne descurcăm singuri, să ne spălăm pe cap cu liberalii și să scoatem apa din ștrand cu lingurița, ca să vedem și noi ce greu e, că numai el știe cum făcea de reușea, tot cu lingurița (altfel nu se explică), să umple bazinele abia în Iulie, de la modernizare încoace. Dacă nu ne sesiza un cititor vigilent și nu ne dădea subiectul, scriam în Decembrie că au crăpat instalațiile de la frig și uite cum s-a mai dus un milion de euro pe apa sâmbetei, ni s-a dus distracția la ștrand odată cu Crețu. Că da, Crețu ne-a dat, ne-a modernizat ștrandu, acu să vedem cum e și fără el, că numai el știe cum se scoate dopu de la bazine și ce trebuie făcut să se umple bazinul și la anu.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

PRO-COMPRESOARE Bistrița – lider în vânzarea de compresoare noi și second hand. La nevoie, le poți și închiria

PRO-COMPRESOARE Bistrița este lider local în furnizarea și întreținerea compresoarelor cu șurub,  diesel sau oil free....

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...