23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

După explozia de înfectări cu Covid-19 de la Primăria Bistrița, instituția se închide pentru dezinfecție

Numărul angajaților Primăriei Bistrița depistați pozitiv cu Covid-19 ajungea ieri la 32. Cea mai afectată pare să fie direcția de Urbanism. Astăzi, instituția se închide pentru dezinfecția spațiilor sale.

Primăria Bistrița este cea mai afectată instituție din județ când vine vorba despre cazurile de Covid-19 în rândul angajaților. Nu mai puțin de 32 de persoane care muncesc în cadrul Primăriei Bistrița au fost depistate pozitiv cu Covid-19. Detalii AICI.

Cea mai gravă situație este la Direcția de Urbanism, unde 8 angajați sunt bolnavi. Nici Direcția Tehnică nu stă cu mult mai bine, având 7 angajați infectați. În aceste condiții, primarul Ioan Turc a luat hotărârea să închidă azi instituția pentru dezinfecția spațiilor sale.

„Azi, de la ora 12:00, Primăria Bistrița se închide pentru dezinfecția spațiilor, dat fiind contextul neprielnic al pandemiei, cu o recrudescență a cazurilor”, a precizat Ioan Turc.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.