-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

WONDERLAND: Când vrei să fii primar, dar sfidezi cu tupeu tot pietonalul și legile locale…

Prima regulă când ai ambiții să fii primar este să respecți legile orașului și pe locuitorii săi, să le arăți că legea e pentru toți și că nu ești deasupra ei. Patroana magazinelor Atlantis, care s-a și autointitulat „prima primăriță”, ne arată încă din campania electorală că sfidează regulile orașului și că se comportă, când i-o dictează interesul personal, ca pe tarlaua proprie, sfidând pe cine și cum vrea. Pentru că poate și pentru că Poliția Locală doarme, le-a crescut „micuților” glicemia și i-a luat somnul ieri, pe la amiază, când era tot un cerșetor și o mașină pe Pietonal…

Pietonalului de aia îi zice PIETONAL, că e o arie dedicată mersului pe jos, promenadei, nu autovehiculelor. Că e un haos în tot orașul, inclusiv pe Pietonal, și fiecare face ce vrea cât timp Poliția Locală doarme cu burțile pline de la salariile generoase e o altă discuție. În cazul de față, ieri, la ora 13.00 trecute fix, cine credeți că defila pe Pietonal, dintr-un capăt în altul? Ditai camioneta „primei primărițe”, care, încălcând legea locală și Pietonalul ziua, în amiaza mare, a ținut cu tot dinadinsul să-și prezinte mesajul celor care erau la terasele din Centrul Vechi.

„Agenția locală de presă” are un comunicat important pentru oamenii liberi să facă ce le trece prin cap, atunci când cred că nu-i vede nimeni: prin Hotărârea de Consiliu Local nr. 119 din 2006, adică de acu 14 ani, este INTERZIS accesul pe pietonal al autovehiculelor. Cu excepția riveranilor și a mașinilor de intervenție. Iar cele care fac aprovizionarea trebuie să respecte un anumit program.

În iulie 2019, s-a modificat intervalul orar în care se poate face aprovizionarea teraselor din Centrul Vechi, astfel încât accesul mașinilor de marfă este permis până la ora 10.00. Pe cale de consecință, mașina candidatului Rodica Dobraniș nu avea ce să caute pe Pietonal, la ora 13.00, nici măcar sub scuza că ar fi făcut aprovizionarea unui magazin.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: