6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

WONDERLAND: Când vrei să fii primar, dar sfidezi cu tupeu tot pietonalul și legile locale…

Prima regulă când ai ambiții să fii primar este să respecți legile orașului și pe locuitorii săi, să le arăți că legea e pentru toți și că nu ești deasupra ei. Patroana magazinelor Atlantis, care s-a și autointitulat „prima primăriță”, ne arată încă din campania electorală că sfidează regulile orașului și că se comportă, când i-o dictează interesul personal, ca pe tarlaua proprie, sfidând pe cine și cum vrea. Pentru că poate și pentru că Poliția Locală doarme, le-a crescut „micuților” glicemia și i-a luat somnul ieri, pe la amiază, când era tot un cerșetor și o mașină pe Pietonal…

Pietonalului de aia îi zice PIETONAL, că e o arie dedicată mersului pe jos, promenadei, nu autovehiculelor. Că e un haos în tot orașul, inclusiv pe Pietonal, și fiecare face ce vrea cât timp Poliția Locală doarme cu burțile pline de la salariile generoase e o altă discuție. În cazul de față, ieri, la ora 13.00 trecute fix, cine credeți că defila pe Pietonal, dintr-un capăt în altul? Ditai camioneta „primei primărițe”, care, încălcând legea locală și Pietonalul ziua, în amiaza mare, a ținut cu tot dinadinsul să-și prezinte mesajul celor care erau la terasele din Centrul Vechi.

„Agenția locală de presă” are un comunicat important pentru oamenii liberi să facă ce le trece prin cap, atunci când cred că nu-i vede nimeni: prin Hotărârea de Consiliu Local nr. 119 din 2006, adică de acu 14 ani, este INTERZIS accesul pe pietonal al autovehiculelor. Cu excepția riveranilor și a mașinilor de intervenție. Iar cele care fac aprovizionarea trebuie să respecte un anumit program.

În iulie 2019, s-a modificat intervalul orar în care se poate face aprovizionarea teraselor din Centrul Vechi, astfel încât accesul mașinilor de marfă este permis până la ora 10.00. Pe cale de consecință, mașina candidatului Rodica Dobraniș nu avea ce să caute pe Pietonal, la ora 13.00, nici măcar sub scuza că ar fi făcut aprovizionarea unui magazin.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: