23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

WONDERLAND: Când vrei să fii primar, dar sfidezi cu tupeu tot pietonalul și legile locale…

Prima regulă când ai ambiții să fii primar este să respecți legile orașului și pe locuitorii săi, să le arăți că legea e pentru toți și că nu ești deasupra ei. Patroana magazinelor Atlantis, care s-a și autointitulat „prima primăriță”, ne arată încă din campania electorală că sfidează regulile orașului și că se comportă, când i-o dictează interesul personal, ca pe tarlaua proprie, sfidând pe cine și cum vrea. Pentru că poate și pentru că Poliția Locală doarme, le-a crescut „micuților” glicemia și i-a luat somnul ieri, pe la amiază, când era tot un cerșetor și o mașină pe Pietonal…

Pietonalului de aia îi zice PIETONAL, că e o arie dedicată mersului pe jos, promenadei, nu autovehiculelor. Că e un haos în tot orașul, inclusiv pe Pietonal, și fiecare face ce vrea cât timp Poliția Locală doarme cu burțile pline de la salariile generoase e o altă discuție. În cazul de față, ieri, la ora 13.00 trecute fix, cine credeți că defila pe Pietonal, dintr-un capăt în altul? Ditai camioneta „primei primărițe”, care, încălcând legea locală și Pietonalul ziua, în amiaza mare, a ținut cu tot dinadinsul să-și prezinte mesajul celor care erau la terasele din Centrul Vechi.

„Agenția locală de presă” are un comunicat important pentru oamenii liberi să facă ce le trece prin cap, atunci când cred că nu-i vede nimeni: prin Hotărârea de Consiliu Local nr. 119 din 2006, adică de acu 14 ani, este INTERZIS accesul pe pietonal al autovehiculelor. Cu excepția riveranilor și a mașinilor de intervenție. Iar cele care fac aprovizionarea trebuie să respecte un anumit program.

În iulie 2019, s-a modificat intervalul orar în care se poate face aprovizionarea teraselor din Centrul Vechi, astfel încât accesul mașinilor de marfă este permis până la ora 10.00. Pe cale de consecință, mașina candidatului Rodica Dobraniș nu avea ce să caute pe Pietonal, la ora 13.00, nici măcar sub scuza că ar fi făcut aprovizionarea unui magazin.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...