13 C
Bistrița
marți, iunie 15, 2021

Tentativă de omor la Buduș! Un tânăr de 19 ani i-a tăiat gâtul unui alt tânăr

Altercație deosebit de violentă noaptea trecută în localitatea Buduș. Implicați au fost 6 tineri, iar unul de 19 ani a scos un cuțit și i-a tăiat gâtul altuia. Procurorii îl cercetează acum pentru tentativă de omor.

Totul s-a petrecut noaptea trecută, în localitatea Buduș. Se pare că implicați au fost 6 tineri, între care a izbucnit un conflict, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice la barul din sat.

La un moment dat, un tânăr de 19 ani a scos un cuțit și i-a aplicat două lovituri în zona gâtului unui alt tânăr de 28 de ani. În urma loviturilor, tânărul a ajuns la spital.

„A fost o altercație violentă între 6 persoane, cel puțin asta rezultă din datele de până acum. Unul dintre ei a scos un cuțit și i-a provocat altuia două leziuni în zona gâtului. Se fac cercetări pentru tentativă de omor și tulburarea liniștii și ordinii publice”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro procurorul șef al secției Urmăriri Penale și purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, Adrian Briciu.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...

VIDEO: VirtualMenu.ro – Meniu virtual pentru restaurante și cafenele – ideea genială și utilă a unor tineri bistrițeni

Un meniu virtual, pe care clientul oricărui restaurant sau cafenele îl poate accesa oricând scanând un...