25.6 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

Tentativă de omor la Buduș! Un tânăr de 19 ani i-a tăiat gâtul unui alt tânăr

Altercație deosebit de violentă noaptea trecută în localitatea Buduș. Implicați au fost 6 tineri, iar unul de 19 ani a scos un cuțit și i-a tăiat gâtul altuia. Procurorii îl cercetează acum pentru tentativă de omor.

Totul s-a petrecut noaptea trecută, în localitatea Buduș. Se pare că implicați au fost 6 tineri, între care a izbucnit un conflict, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice la barul din sat.

La un moment dat, un tânăr de 19 ani a scos un cuțit și i-a aplicat două lovituri în zona gâtului unui alt tânăr de 28 de ani. În urma loviturilor, tânărul a ajuns la spital.

„A fost o altercație violentă între 6 persoane, cel puțin asta rezultă din datele de până acum. Unul dintre ei a scos un cuțit și i-a provocat altuia două leziuni în zona gâtului. Se fac cercetări pentru tentativă de omor și tulburarea liniștii și ordinii publice”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro procurorul șef al secției Urmăriri Penale și purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, Adrian Briciu.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: