28 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

WONDERLAND: Care-ați zis, mă, că nu lucrează MIS Grupu?! Uite-l pe Dorel cu…stropitoarea, pe șantier

Doar nu voiați să fie cu lopata, utilajul sau colegii pe ditai bulevardul?!Las că e bun și băiatul ăsta. Era chiar pustiu fără el.

Dragi bistrițeni, ce voiam să vă spunem, sunteți cârcotași! A naibii pielea pe voi, să îndrăzniți voi să spuneți că MIS Grup nu lucrează în șantierele deschise în tot orașul. Uite, avem noi foto color, cu dovada că nu-i chiar așa. „Cine muncește, lumea te vede”, vorba marelui nostru Gică Hagi.

Să revenim la șantierele noastre!

Așadar, astăzi, 27 Iulie 2022, în jurul orelor 14.30, pe sutele de metri de șantier de pe Bulevardul Independenței era un muncitor, da-i-ar Dumnezeu sănătate că tare ne-a înveselit. Piesa asta unicat, după ce a alergat pe trecerea de pietoni cu stropitoarea în mână, s-a apucat să ude, mă, pietrișul!

Da, mă! Dă-le dreacu de utilaje și de zeci de muncitori pe șantier, bine că a luat Dorel stropitoarea și uda pietrișul încins cu o grație rară pe un șantier.

Ne-am tot gândit noi care o fi rostul? Și apoi ne-a picat fisa. Păi nu suntem noi în finala naibii a orașelor verzi din Europa? Suntem. Păi și cu ce să intrăm noi acolo? Cu piste de biciclete cu brusturi pe ele!!! Iuhuuuuuu!!! Ce, nu credeți că așa se face? Ia mai uitați-vă voi, în articolul de mai jos, la fotografii, să vedeți buruienile care au năpădit pista de biciclete pe Calea Moldovei. Bine, s-au apucat de ea înainte de Paște, că dacă arau zona azi-toamnă, acu culegeam și noi porumbul de acolo. N-ai cu cine, dom’le! N-ai cu cine…

Da ai cu ce…Cu stropitoarea…

 

Fii reporter: Pista de biciclete de pe Calea Moldovei este pericol public

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.