2 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

WONDERLAND: Care-ați zis, mă, că nu lucrează MIS Grupu?! Uite-l pe Dorel cu…stropitoarea, pe șantier

Doar nu voiați să fie cu lopata, utilajul sau colegii pe ditai bulevardul?!Las că e bun și băiatul ăsta. Era chiar pustiu fără el.

Dragi bistrițeni, ce voiam să vă spunem, sunteți cârcotași! A naibii pielea pe voi, să îndrăzniți voi să spuneți că MIS Grup nu lucrează în șantierele deschise în tot orașul. Uite, avem noi foto color, cu dovada că nu-i chiar așa. „Cine muncește, lumea te vede”, vorba marelui nostru Gică Hagi.

Să revenim la șantierele noastre!

Așadar, astăzi, 27 Iulie 2022, în jurul orelor 14.30, pe sutele de metri de șantier de pe Bulevardul Independenței era un muncitor, da-i-ar Dumnezeu sănătate că tare ne-a înveselit. Piesa asta unicat, după ce a alergat pe trecerea de pietoni cu stropitoarea în mână, s-a apucat să ude, mă, pietrișul!

Da, mă! Dă-le dreacu de utilaje și de zeci de muncitori pe șantier, bine că a luat Dorel stropitoarea și uda pietrișul încins cu o grație rară pe un șantier.

Ne-am tot gândit noi care o fi rostul? Și apoi ne-a picat fisa. Păi nu suntem noi în finala naibii a orașelor verzi din Europa? Suntem. Păi și cu ce să intrăm noi acolo? Cu piste de biciclete cu brusturi pe ele!!! Iuhuuuuuu!!! Ce, nu credeți că așa se face? Ia mai uitați-vă voi, în articolul de mai jos, la fotografii, să vedeți buruienile care au năpădit pista de biciclete pe Calea Moldovei. Bine, s-au apucat de ea înainte de Paște, că dacă arau zona azi-toamnă, acu culegeam și noi porumbul de acolo. N-ai cu cine, dom’le! N-ai cu cine…

Da ai cu ce…Cu stropitoarea…

 

Fii reporter: Pista de biciclete de pe Calea Moldovei este pericol public

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...