16.5 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

WONDERLAND: Care-ați zis, mă, că nu lucrează MIS Grupu?! Uite-l pe Dorel cu…stropitoarea, pe șantier

Doar nu voiați să fie cu lopata, utilajul sau colegii pe ditai bulevardul?!Las că e bun și băiatul ăsta. Era chiar pustiu fără el.

Dragi bistrițeni, ce voiam să vă spunem, sunteți cârcotași! A naibii pielea pe voi, să îndrăzniți voi să spuneți că MIS Grup nu lucrează în șantierele deschise în tot orașul. Uite, avem noi foto color, cu dovada că nu-i chiar așa. „Cine muncește, lumea te vede”, vorba marelui nostru Gică Hagi.

Să revenim la șantierele noastre!

Așadar, astăzi, 27 Iulie 2022, în jurul orelor 14.30, pe sutele de metri de șantier de pe Bulevardul Independenței era un muncitor, da-i-ar Dumnezeu sănătate că tare ne-a înveselit. Piesa asta unicat, după ce a alergat pe trecerea de pietoni cu stropitoarea în mână, s-a apucat să ude, mă, pietrișul!

Da, mă! Dă-le dreacu de utilaje și de zeci de muncitori pe șantier, bine că a luat Dorel stropitoarea și uda pietrișul încins cu o grație rară pe un șantier.

Ne-am tot gândit noi care o fi rostul? Și apoi ne-a picat fisa. Păi nu suntem noi în finala naibii a orașelor verzi din Europa? Suntem. Păi și cu ce să intrăm noi acolo? Cu piste de biciclete cu brusturi pe ele!!! Iuhuuuuuu!!! Ce, nu credeți că așa se face? Ia mai uitați-vă voi, în articolul de mai jos, la fotografii, să vedeți buruienile care au năpădit pista de biciclete pe Calea Moldovei. Bine, s-au apucat de ea înainte de Paște, că dacă arau zona azi-toamnă, acu culegeam și noi porumbul de acolo. N-ai cu cine, dom’le! N-ai cu cine…

Da ai cu ce…Cu stropitoarea…

 

Fii reporter: Pista de biciclete de pe Calea Moldovei este pericol public

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.