-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Vă e dor de zăpadă?!? Imagini inedite cu iarna din Munții Rodnei!

Iarna nu vrea să coboare din munți, meteorologul bistrițean anunțând temperaturi ridicate și zilele următoare! Așa că cei ce administrează Parcul Național Munții Rodnei au făcut publice imagini inedite cu iarna …de pe creste.

Iarna aceasta..încă nu a fost ”iarnă”. Luna ianuarie a înregistrat temperaturi atât de ridicate, poziționându-se pe locul I în istorie.

Prima lună din 2023, cea mai caldă din istorie! Ce temperaturi record au fost înregistrate

Deși, calendaristic, suntem ”la mijlocul iernii”, zăpadă există doar pe creste. Conform meteorologului Mihai Bălan, vremea rămâne tot ridicată și zilele următoare.

Prognoză BN, luni 16.01

Vremea va rămâne în continuare deosebit de caldă pentru această perioadă, cu anomalii termice pozitive de până la 6/8°C. Cerul, variabil dimineață, se va înnora în a doua parte a zilei iar spre seară sunt condiții de averse.

In aceste condiții, temperaturile maxime se vor încadra în general, între 5 si 8°C, iar cele minime de mâine dimineață, în creştere, vor avea valori de la 3°C in depresiuni , spre 5°C, la podiș.

La Bistrița, vremea va fi schimbătoare cu cer variabil, la început dar noros în a doua parte a zilei. Spre seară cresc condițiile de ploaie iar maxima zilei va urca spre 7/8°C. Minima zilei de mâine va scădea spre 4°C, valori si aici mult mai ridicate decât ar fi normal într-o zi de ianuarie. Spor! ” a scris acesta pe pagina de Facebook Meteo BN.

Dor de iarnă?? Mergeți în munți sau admirați imagini de acolo

În acest context, cei ce administrează Parcul Național Munții Rodnei s-au gândit să ne bucure cu puțină ”iarnă”. Au postat pe pagina lor câteva imagini cu zăpada de pe creste.

Chiar dacă iarna nu este așa cum o știam din anii trecuti…vă lăsăm să admirați câteva fotografii realizate de colegii noștri, în teren!” au scris aceștia pe Facebook.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: