21.5 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Vă e dor de zăpadă?!? Imagini inedite cu iarna din Munții Rodnei!

Iarna nu vrea să coboare din munți, meteorologul bistrițean anunțând temperaturi ridicate și zilele următoare! Așa că cei ce administrează Parcul Național Munții Rodnei au făcut publice imagini inedite cu iarna …de pe creste.

Iarna aceasta..încă nu a fost ”iarnă”. Luna ianuarie a înregistrat temperaturi atât de ridicate, poziționându-se pe locul I în istorie.

Prima lună din 2023, cea mai caldă din istorie! Ce temperaturi record au fost înregistrate

Deși, calendaristic, suntem ”la mijlocul iernii”, zăpadă există doar pe creste. Conform meteorologului Mihai Bălan, vremea rămâne tot ridicată și zilele următoare.

Prognoză BN, luni 16.01

Vremea va rămâne în continuare deosebit de caldă pentru această perioadă, cu anomalii termice pozitive de până la 6/8°C. Cerul, variabil dimineață, se va înnora în a doua parte a zilei iar spre seară sunt condiții de averse.

In aceste condiții, temperaturile maxime se vor încadra în general, între 5 si 8°C, iar cele minime de mâine dimineață, în creştere, vor avea valori de la 3°C in depresiuni , spre 5°C, la podiș.

La Bistrița, vremea va fi schimbătoare cu cer variabil, la început dar noros în a doua parte a zilei. Spre seară cresc condițiile de ploaie iar maxima zilei va urca spre 7/8°C. Minima zilei de mâine va scădea spre 4°C, valori si aici mult mai ridicate decât ar fi normal într-o zi de ianuarie. Spor! ” a scris acesta pe pagina de Facebook Meteo BN.

Dor de iarnă?? Mergeți în munți sau admirați imagini de acolo

În acest context, cei ce administrează Parcul Național Munții Rodnei s-au gândit să ne bucure cu puțină ”iarnă”. Au postat pe pagina lor câteva imagini cu zăpada de pe creste.

Chiar dacă iarna nu este așa cum o știam din anii trecuti…vă lăsăm să admirați câteva fotografii realizate de colegii noștri, în teren!” au scris aceștia pe Facebook.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...