11.3 C
Bistrița
duminică, septembrie 26, 2021

Zilele Bistriței de anul acesta, sub semnul întrebării. Dacă permite pandemia, sărbătoarea se mută cu totul în centru

Într-o conferință axată pe bugetul municipiului Bistrița pentru anul în curs, primarul Ioan Turc a precizat că încă nu se știe dacă vom avea anul acesta Zilele Bistriței. Dacă totuși va permite pandemia de Covid organizarea lor, acestea se vor muta cu totul în centrul orașului.

Deocamdată, în bugetul municipiului Bistrița pe 2021 nu a fost prinsă nicio sumă pentru Zilele Bistriței, asta pentru că nu se știe dacă anul acesta vom avea parte de o sărbătoare a orașului. Totul va depinde de cum va evolua pandemia de Covid-19, a spus, astăzi, într-o conferință de presă Ioan Turc.

Edilul a mai spus că dacă totuși se vor putea organiza Zilele Bistriței, acestea vor fi mutate cu totul în centrul orașului:

„Să vedem ce ne spune pandemia. Ne-am bucura să organizăm Zilele Bistriței în centrul Bistriței, pentru că în toate orașele ciivilizate zilele orașului se organizează în centru. Sigur că apar neplăceri, sigur că trebuie să vii cu jet puternic de apă și cu detergent pe urmă, dar asta nu îi opreste nici pe nemți, nici pe spanioli, nici pe italieni să isi organizeze zilele orasului în centru”, a spus Ioan Turc.

Cel mai probabil dacă se vor putea organiza Zilele Bistriței va fi prinsă o sumă în acest sens în rectificarea bugetară din vară. Din cauza pandemiei de Covid-19 nici anul trecut nu au fost organizate Zilele Bistriței.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...