23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Lecția Wintercom Bistrița: Cum să crești afacerea în pandemie?

Wintercom, producător şi distribuitor de fitinguri injectate din PEHD si PVC şi al soluţiilor pentru apă, gaz şi canalizare, nu s-a lăsat influenţat de pandemie. Ba mai mult, business-ul nu a fost afectat deloc.

Dacă în primul trimestru al anului 2020, aceştia au realizat o cifră de afaceri de 11 milioane lei, anul 2021 vine cu o creştere de 18%, înregistrând o cifră de afaceri de 13 milioane lei în acelaşi interval. Totodată, în echipă au fost cooptaţi înca 4 angajaţi noi de la începutul anului.

Această creştere este datorată investiţiilor continue. Wintercom a achiziţionat două utilaje noi la care se adaugă matriţele pe care aceştia le produc în vederea diversificării portofoliului de produse. Angajaţii din producţie muncesc în proporţie de 90% în 3 schimburi, aspect care, împreunã cu investițiile aferente, aduce profitului o creştere exponenţială.

Unul din proiectele mari aflate în derulare, este cel în colaborare cu APA CTTA SA Alba, contract de furnizare câştigat în urma unei licitaţii publice.

Wintercom este o societate cu capital integral românesc, prezentă pe piaţa din România de 26 de ani, şi are ca scop furnizarea materialelor de o calitate superioară în domeniul instalațiilor de apă, gaz şi canalizare.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...