10.3 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Zilele comunei Căianu Mic, în 12-13 iunie, prima și a doua zi de Rusalii! Concerte, întreceri sportive și focuri de artificii

Zilele comunei Căianu Mic se desfășoară în prima și a doua zi de Rusalii, în 12 și 13 iunie! „În prima zi, duminică, 12 iunie, vom avea parte de competiții sportive de fotbal, cross și taekwondo. Va fi un spectacol pentru copii cu personaje de poveste, picturi pe față și modelaj de baloane, dar și concert de muzică ușoară. Seara se va încheia cu un spectaculos foc de artificii!

Se anunță mare sărbătoare, în acest weekend, la Căianu Mic. Autoritățile au pregătit pentru localnici și turiști o mulțime de evenimente. Totul debutează duminică, 12 iunie:

 

Luni, 13 iunie, a doua zi de Rusalii, se va desfășura din nou străvechiul obicei agrar „Înstruțatul boului”. Evenimentul se derulează atât în Căianu Mic, cât și în Căianu Mare.

Cu această ocazie, vom premia și 32 de cupluri din comuna noastră care au împlinit 50 de ani de căsătorie! Spectacolul folcloric organizat în parteneriat cu Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud va fi unul de înaltă ținută!”, a transmis primarul Paul Știr.

 

Tot luni, pe scenă vor urca Grupul Folcloric „Glanetașul” din Târlișua, Ansamblul Folcloric „Roua Țibleșului” Căianu Mic, soliști vocali de pe Valea Țibleșului și soliștii Ansamblului Prefesionist „Dor Românesc”.

Surpriza acestei sărbători:  invitații speciali Nicolae Furdui Iancu și Vlăduța Lupău împreună cu Rapsozii Maramureșului. 

Iată, mai jos, programul zilei de luni, 13 iunie:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...