1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Zilele Porților Deschise, la SsangYong Bistrița!

În perioada 13-19 noiembrie la Bistrița se desfășoară Zilele Porților Deschise SsangYong! Este momentul să descoperi toate secretele celor mai noi modele de autoturisme! RUBIN vă așteaptă cu o mulțime de surprize:

RUBIN îți oferă ocazia de a descoperi noile modele SsangYong.

Mai mult, dacă participi la Zilele Porților Deschise ai șanse să primești cadou culoarea preferată la toate modelele noastre, extra discount de până la 1000 euro net pentru Korando sau un set complet roți iarnă (jante și anvelope) pentru Torres.

 Află mai multe despre Rexton, Korando, TivoliTivoli Grand,

Musso Grand, Torres și primul nostru model 100% electric – Korando e-Motion!

Alege istet! Descoperă modelele noastre! 

Pentru mai multe detalii – facceți o vizită celor de la RUBIN – dealer autorizat SsangYong în Bistrița, pe Calea Dejului nr. 63/O, cartier Viișoara. Noutăți puteți afla și urmărind site-ul rubin.ro sau pagina de Facebook SsangYong Bistrita.

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...