-5.9 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

Ziua filmului Românesc, mâine, la Centrul cultural Dacia

De 1 Decembrie sărbătorim Ziua filmului Românesc cu un program special!”, au anunțat cei de la Centrul cultural Dacia. Ce filme românești pot fi vizionate mâine de cinefilii din Bistrița:

Cinefilii din Bistrița au ocazia să urmărească mâine, 1 Decembrie, la Dacia, cele mai apreciate filme românești care au rulat în ultima perioadă în cinematografe.

Rezervări și bilete se pot realiza pe www.centrulculturaldacia.ro sau la casieria cinematografului. 

Centrul Cultural Dacia Bistrita”, este administrat de Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăudinstituție care a și transmis un mesaj de 1 Decembrie.

Se împlinesc 103 ani de la înfăptuirea celui mai important eveniment din istoria României: Marea Unire a tuturor românilor într-un singur Stat Național.

Realizarea lui a fost posibilă datorită jertfei multor generații de români, față de care avem o mare responsabilitate. Nu putem răsplăti jertfa lor decât iubind acest neam așa cum ei au făcut-o. Iar această iubire este reliefată în primul rând de modul în care ne îndeplinim fiecare dintre noi atribuțiile la locul de muncă, de respectul pe care trebuie să-l avem față de aproapele nostru. (…)

Tuturor românilor din ținutul lui Coșbuc, Rebreanu și Andrei Mureșanu, oriunde v-ați afla, vă spunem cu drag: LA MULȚI ANI !”, a transmis Alexandru Pugna, manager al Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...

La MedTOTAL beneficiezi de cel mai mic preț, la testele rapide Covid-19

La Policlinica MedTotal, specialiștii în sănătate te ajută să te testezi rapid și la cel mai...