8.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Ziua filmului Românesc, mâine, la Centrul cultural Dacia

De 1 Decembrie sărbătorim Ziua filmului Românesc cu un program special!”, au anunțat cei de la Centrul cultural Dacia. Ce filme românești pot fi vizionate mâine de cinefilii din Bistrița:

Cinefilii din Bistrița au ocazia să urmărească mâine, 1 Decembrie, la Dacia, cele mai apreciate filme românești care au rulat în ultima perioadă în cinematografe.

Rezervări și bilete se pot realiza pe www.centrulculturaldacia.ro sau la casieria cinematografului. 

Centrul Cultural Dacia Bistrita”, este administrat de Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăudinstituție care a și transmis un mesaj de 1 Decembrie.

Se împlinesc 103 ani de la înfăptuirea celui mai important eveniment din istoria României: Marea Unire a tuturor românilor într-un singur Stat Național.

Realizarea lui a fost posibilă datorită jertfei multor generații de români, față de care avem o mare responsabilitate. Nu putem răsplăti jertfa lor decât iubind acest neam așa cum ei au făcut-o. Iar această iubire este reliefată în primul rând de modul în care ne îndeplinim fiecare dintre noi atribuțiile la locul de muncă, de respectul pe care trebuie să-l avem față de aproapele nostru. (…)

Tuturor românilor din ținutul lui Coșbuc, Rebreanu și Andrei Mureșanu, oriunde v-ați afla, vă spunem cu drag: LA MULȚI ANI !”, a transmis Alexandru Pugna, manager al Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.