FOTO – PERICOL pe Decebal pentru pietoni, mașini și copilașii dintr-un parc de joacă

FOTO – PERICOL pe Decebal pentru pietoni, mașini și copilașii dintr-un parc de joacă

O bistrițeancă a sesizat un posibil pericol în zona Decebal. A luat legătura cu șeful SVSU Bistrița. ”E un pericol pentru pietoni, mașinile care circulă dar și pentru copiii din spațiul de joacă! Doamne ferește!” a declarat acesta.

Se mobilizează forțe, în aceste momente și se fac planuri pentru a evita un pericol în zona Decebal.

”Mergeam cu mașina dinspre strada Gării spre Andrei Mureșanu. Înainte de a ajunge la semaforul de la intersecția cu strada Ursului, am văzut, pe partea dreaptă, că un stâlp ce susține cabluri electrice e mai înclinat. Așa că l-am sunat pe șeful SVSU Bistrița ca să îi spun, știind că ei au mai intervenit la cabluri doborâte de vânt, etc” a explicat F.T. pentru Bistrițeanul.ro

Șeful SVSU Bistrița s-a deplasat în zonă și a constatat că e un real pericol.

Într-adevăr stâlpul respectiv e înclinat. E și crăpat în partea de jos. Cel mai probabil în zonă a fost un accident. Că altfel nu se explică. Dar e un pericol pentru pietoni, pentru mașinile care circulă în zonă, dar și pentru copiii din parcul de joacă ce e chiar îân dreptul stâlpului. Doamne ferește să cadă” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, șeful SVSU Bistrița, Irinel Rad.

Acesta a dat telefoane pentru a anunța situația, astfel încât pericolul să fie îndepărtat cât mai repede.

”Am aflat că stâlpul e al celor de la Electro Ursa. Le-am spus care e problema, le-am trimis pozele și au zis că vor trimite o echipă cât de repede acolo. E bine că s-a sesizat problema, înainte să se întâmple ceva. E mai bine să prevenim decât să pățească cineva ceva. Cum a fost stâlpul acela care a căzut acum două zile. Doamne ferește, că aici e și mai mare pericolul. Sunt multe cabluri pe el, vor trebui să vadă ce vor face. Dar stâlpul e înclinat, a fost lovit sigur și trebuie luate măsuri. Le-am spus că le pun la dispoziție și oameni de-ai mei și îi ajut cu ce pot, chiar dacă acum problema este, de fapt, a celor de la Electro Ursa” a mai spus Irinel Rad.

Până când pericolul va fi îndepărtat, aveți grijă dacă circulați în zonă!

VIDEO: Investiţii masive şi proiecte de sute de mii de euro, la Valea Vinului! octombrie 21, 2019 - „Investiţiile care au început în Valea Vinului încă din acest an se referă la apă şi canalizare, dar şi la asfaltarea drumului Rodna – Valea Vinului şi introducerea unei zone de promenadă dar şi a unei piste de biciclete… ”
Aquabis: Se sistează apa rece în Beclean şi Coldău octombrie 21, 2019 - Astăzi,  21 octombrie 2019, se va sista TOTAL   furnizarea apei reci în localitatea Beclean, cartierul Beclenuț și Coldău.
Produsele din pește de la Romuli au ajuns în prima alimentară ca odinioară dedicată produselor tradiționale octombrie 21, 2019 - Pe lista aleasă pe sprânceană de prima alimentară ca odinioară dedicată produselor tradiționale din București și-au făcut loc și produsele din pește de la Romuli, disponibile până acum doar la târguri și la piața locală din weekend de lângă Biserica Evanghelică.
POVEŞTI DIN SAT: Vergelul și angajarea octombrie 20, 2019 - „Bine ai făcut că ai mai vinit pe la noi, doamnă! Mi-am mai amintit o poveste, din vremea cân’ eram holtei și nu avem atâta minte, câtă am amu’. Ascultă, ori scrie, ori fă ce-i ști ‘mneata!
Radu Moldovan: Consiliul Local trebuie să facă urgent un credit și să modernizeze integral toate străzile din Bistrița octombrie 20, 2019 - Bistrița s-a transformat într-un adevărat șantier pe toată perioada verii. Municipalitatea a modernizat integral 47 de străzi, însă bistrițenii au criticat dur modul în care au fost făcute lucrările. Emil Radu Moldovan, președintele CJ BN, cere de urgență Consiliului Local accesarea unui credit pentru asfaltarea tuturor străzilor din oraș.
Două angajate ale unui hotel, luate pe sus de poliție! Ce au făcut: octombrie 20, 2019 - Controalele inspectorilor de la imigrări nu se lasă fără rezultate. Acum o săptămână au fost descoperiți 6 ucrainieni lucrând ilegal. Săptămâna aceasta, alte două persoane au fost identificate în aceeași situație. Acestea sunt originare din Republica Moldova și lucrau într-un hotel.
Radu Moldovan: ȘOC pentru PSD! Alegerile europarlamentare ne-au trimis la odihnă octombrie 20, 2019 - Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, a vorbit la mai bine de cinci luni despre rezultatul alegerilor europarlamentare. După închiderea urnelor și numărarea voturilor, PSD a pierdut alegerile și s-a plasat pe locul al doilea. „Poporul român ne-a trimis puțin la hodină” a spus președintele CJ într-o emisiune Bistrițeanul LIVE.
VIDEO: La soare te poți uita, dar la panouri ba! MUTAȚI panourile! octombrie 20, 2019 - Situație oarecum comică, la semnarea contractului pentru Complexul Sportiv din Wonderland. Panourile cu imaginile reprezentative erau înfipte bine în pământ, dar puse invers! La soare te puteai uita, dar la ele ba.
„Profu” cucerește juriul de la festivalul internațional de la Sibiu și aduce la Bistrița premiul cel mare octombrie 20, 2019 - Documentarul „Profu” a reușit să cucerească juriul festivalului internațional de film de la Sibiu! Producția în spatele căreia se află un alt bistrițean a fost desemnată „cel mai bun film din competiția România”.
Aquabis: Avarie pe reţeaua de distribuţie a apei, în Subcetate octombrie 20, 2019 - S-a produs o avarie pe reţeaua de distribuţie a apei, în cartierul Subcetate din Bistriţa! Cum vor fi afectaţi locuitorii din zonă:
„Sunt orașe care sunt orașe doar pe hârtie”. Cum vede un candidat la alegerile prezidențiale reorganizarea administrativ-teritorială octombrie 20, 2019 - Potrivit candidatului la alegerile prezidențiale din partea PMP, Theodor Paleologu este greșit ca în toată țara să se aplice ce se decide de la București. De asemenea, acesta este de părere că o comasare a comunelor și chiar și a județelor ar fi benefică pentru buna gestionare a fondurilor.
VIDEO: Cele mai frumoase creaţii semnate de Chopin – luni, la Bistriţa! octombrie 20, 2019 - O provocare, pentru toţi nostalgicii, romanticii şi visătorii din Bistriţa: luni, 21 octombrie 2019, de la ora 19.00, la Sinagoga Bistrița, vor avea parte de cele mai frumoase creaţii ale compozitorului polonez Frédéric Chopin!
Radu Moldovan: Am spus conducerii Guvernului și Partidului de 15 ori de reorganizare administrativă! 9 comune din județ ar trebui să dispară! octombrie 19, 2019 - Radu Moldovan, președintele CJ BN, are o viziune proprie asupra organizării administrative. Acesta consideră că e nevoie de o reorganizare atât la nivel local cât și național. ”În ultimele 6 luni i-am spus conducerii Guvernului și partidului de vreo 15 ori despre acest lucru. Dar momentan, sunt în minoritate!” a declarat Radu Moldovan în emisiunea LIVE Bistrițeanul.ro.
Theodor Paleologu: Afaceri în domeniul Educației? Se poate, dacă nu-și bagă coada Statul Român octombrie 19, 2019 - Unul dintre candidații la alegerile prezidențiale se poate lăuda cu una dintre cele mai profitabile afaceri în domeniul educației. Ce așteptări are de la Statul Român? Doar să fie lăsat în pace...
Biciclist beat mangă, rănit după ce s-a dezechilibrat și a căzut octombrie 19, 2019 - Un bărbat s-a accidentat de unul singur după ce a căzut de pe bicicletă. În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că biciclistul era rupt de beat. VEZI ce alcoolemie avea: