8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

FOTO – PERICOL pe Decebal pentru pietoni, mașini și copilașii dintr-un parc de joacă

O bistrițeancă a sesizat un posibil pericol în zona Decebal. A luat legătura cu șeful SVSU Bistrița. ”E un pericol pentru pietoni, mașinile care circulă dar și pentru copiii din spațiul de joacă! Doamne ferește!” a declarat acesta.

Se mobilizează forțe, în aceste momente și se fac planuri pentru a evita un pericol în zona Decebal.

”Mergeam cu mașina dinspre strada Gării spre Andrei Mureșanu. Înainte de a ajunge la semaforul de la intersecția cu strada Ursului, am văzut, pe partea dreaptă, că un stâlp ce susține cabluri electrice e mai înclinat. Așa că l-am sunat pe șeful SVSU Bistrița ca să îi spun, știind că ei au mai intervenit la cabluri doborâte de vânt, etc” a explicat F.T. pentru Bistrițeanul.ro

Șeful SVSU Bistrița s-a deplasat în zonă și a constatat că e un real pericol.

Într-adevăr stâlpul respectiv e înclinat. E și crăpat în partea de jos. Cel mai probabil în zonă a fost un accident. Că altfel nu se explică. Dar e un pericol pentru pietoni, pentru mașinile care circulă în zonă, dar și pentru copiii din parcul de joacă ce e chiar îân dreptul stâlpului. Doamne ferește să cadă” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, șeful SVSU Bistrița, Irinel Rad.

Acesta a dat telefoane pentru a anunța situația, astfel încât pericolul să fie îndepărtat cât mai repede.

”Am aflat că stâlpul e al celor de la Electro Ursa. Le-am spus care e problema, le-am trimis pozele și au zis că vor trimite o echipă cât de repede acolo. E bine că s-a sesizat problema, înainte să se întâmple ceva. E mai bine să prevenim decât să pățească cineva ceva. Cum a fost stâlpul acela care a căzut acum două zile. Doamne ferește, că aici e și mai mare pericolul. Sunt multe cabluri pe el, vor trebui să vadă ce vor face. Dar stâlpul e înclinat, a fost lovit sigur și trebuie luate măsuri. Le-am spus că le pun la dispoziție și oameni de-ai mei și îi ajut cu ce pot, chiar dacă acum problema este, de fapt, a celor de la Electro Ursa” a mai spus Irinel Rad.

Până când pericolul va fi îndepărtat, aveți grijă dacă circulați în zonă!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.