21.6 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

Grigore Leşe, invitat special, într-un spectacol de excepţie, la Bistriţa!

Grigore Leşe este invitatul special săptămâna viitoare, la Bistriţa, într-un spectacol de excepţie! Evenimentul va avea loc vineri, 18 octombrie, la Centrul Cultural Dacia şi le propune bistriţenilor o incursiune emoţionantă în profunzimea tradiţiilor româneşti.

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud prin Serviciul Conservarea, Cercetarea, Protejarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale în parteneriat cu Mitropolia Clujului, Maramureşului şi Sălajului, Arhiepiscopia Vadului, Feleacului şi Clujului şi Protopopiatul Ortodox Bistriţa vă invită vineri, 18 octombrie 2019, ora 18:00, la Spectacolul de cântece şi jocuri tradiţionale româneşti „Din Bătrâni”.

Evenimentul cultural este organizat în contextul Anului Omagial al Satului Românesc, desfăşurat cu binecuvântarea şi în prezenţa Înaltpreasfinţitului Mitropolit Andrei.

Spectacolul va fi susţinut de Taraful Tradiţional „Păuniţa” din Sângeorz-Băi, Lenuţa şi Teodora Purja, Sergiu Purja Negrean, Ansamblul Folcloric „Ciobănaşul” din Şieuţ, Formaţia de jocuri tradiţionale din Frata (judeţul Cluj), Ansamblul „Arcanul” din Fundu Moldovei (judeţul Suceava), Călin Brăteanu şi Taraful „Obcina” din Bucovina.

Invitat special: Grigore Leşe.

Regia şi prezentarea spectacolului: Smaranda Mureşan.

Spectacolul va avea loc vineri, 18 octombrie 2019, ora 18:00, la Centrul Cultural „Dacia” din Bistriţa, în Sala de Spectacole „Valeria Peter Predescu”.

De la ora 17:15 va avea loc Lansarea Revistei de Cultură „SPICE” a Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud – Serviciul Cultură Tradiţională.

Biletele se găsesc la Casieria Centrului Cultural „Dacia” din Bistriţa.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...