Gențile de mână de la ANNA CORI, în atenția publicului feminin bistrițean

Gențile de mână de la ANNA CORI, în atenția publicului feminin bistrițean

Sezonul călduros a debutat cu noi trenduri în materie de modă feminină, iar pe partea de accesorii s-au remarcat gențile din piele naturală de la ANNA CORI – celebrul magazin de încălțăminte și articole de marochinărie.

Atât cele de mână, cât și cele de umăr, respectiv gențile plic sau clutch-urile au cucerit iremediabil atenția publicului feminin din întreaga țară.

Pentru că există anumite standarde actuale în ceea ce privește imaginea fizică prezentată cu orice apariție în public, reprezentantele feminine tind să depună un efort peste așteptări pentru ca impactul outfit-urilor abordate să fie unul peste măsură.

Fiecare detaliu legat de vestimentație, de ținută contează și poate constitui un factor însemnat de influență asupră stării de spirit a purtătoarei. Cu siguranță că gențile sunt din rândul celor cărora orice doamnă și domnișoară acordă o atenție sporită la achiziționare.

ANNA CORI reprezintă un reper vizavi de acestea, chiar dacă și alte magazinele s-au făcut remarcate pe piața de profil. Publicul feminin bistrițean are oportunitatea de a investi în genți altfel, produse după înalte standarde ale calității, precum și în modele unice, inegalabile. Sunt câteva dintre aspectele la care orice femeie ar trebui să se raporteze, cu atât mai motivate fiind cele care doresc ținute perfecte până în cele mai mici detalii.

Ce se poartă în materie de genți de mână vara aceasta?

Întrucât nicio preferință feminină nu este la fel cu alta sau rareori se întâmplă să fie, colecția de sezon reprezentând genti de mana din piele de la ANNA CORI impresionează prin unicitatea modelelor, precum și prin diversitatea lor privind stilurile.

În forme, culori, croiuri, design, materiale și cu compartimentări diverse, aceste genți aduc acel plus de eleganță și rafinament ținutelor feminine, indiferent că stilul preferat este cel casual, elegant, office sau sport – casual. Faptul că nu există limitări din acest punct de vedere constituie un atu al brandului și un plus pentru clientele sale.

  • Se poartă texturi ale pielii dintre cele clasice, dar și cele care ies în evidența decorului prin detalii aparte. În acest sens pielea naturală cocco este o recomandare, regăsindu-se în portofoliul magazinului într-o paletă diversificată de culori, în tendințe în această vară. De altfel se diferențiază acestea și prin formă, fiind completate de barete ajustabile și detașabile, pentru cele care doresc să le poarte și pe umăr.
  • Sunt o încântare și gențile ovale, de dimensiuni mici, completate cu două barete detașabile și ajustabile, de umăr și de mână. Acestea sunt un excelent substitut al genților mari, ideale atunci când necesarul de adăugat în ele se referă la carduri, bani, telefon, chei și o oglindă, spre exemplu. Se regăsesc pe annacori.com sub denumirea INNA, fiind o linie specială de genți a magazinului.
  • În varianta mai mare este același model, care nu dispune însă de barete, iar închiderea se realizează prin magnet. Este vorba despre linia IDA, așa cum se regăsește aceasta în colecția de la ANNA CORI.

Pielea naturală este un material deosebit de rezistent, iar în cazul genților ANNA CORI, este supusă unui proces de prelucrare atent, care asigură păstrarea proprietăților sale, ce de altfel îi susțin și eficiența.

Fiecare detaliu ce vizează geanta, din orice linie ar face parte, prezintă o atenție aparte privind estetica. Astfel, cusăturile sunt fără cusur, lipiciul este utilizat responsabil, astfel încât să nu existe urme inestetice ulterior aplicării sale.

Detaliile decorative ca ștanțarea în piele a numelui brandului, precum și cusăturile decorative, alături de elementele metalice – toate au la bază calitatea, deci nu prezintă riscul de a se deteriora la primul contact cu apa, spre exemplu, sau când intervin alți factori nefavorabili.

Raportat la ocazie, fiecare reprezentantă feminină, atât din Bistrița, cât și din celelalte orașe ale țării are posibilitatea de a deveni centrul atenției prin ținutele abordate în această vară, iar ANNA CORI se asigură că oferă șanse egale vizavi de un asemenea obiectiv.

Pentru că pielea naturală este un material rezistent, prețios, luxuriant, iar iscusința cu care este prelucrată depășește standarde înalte, prețurile variază.

Cele interesate pot descoperi întreaga colecție de sezon atât în cadrul magazinului online – www.annacori.com/ro/, cât și în magazinele fizice extinse la nivelul întregii țări, ale căror locații exacte sunt disponibile pe site.

Vor să cumpere o mașină pentru Centrul de Transfuzii! IMPLICĂ-TE! Mai au nevoie de ajutor! ianuarie 22, 2020 - O mână de tineri au decis să facă tot ce le stă în putință pentru a salva cât mai multe vieți. Au ales metoda donării de sânge. Pentru ca un număr cât mai mare de persoane să poată dona, sau pentru ca sângele să ajungă cât mai rapid acolo unde e nevoie, și-au propus să achiziționeze o mașină. Aceasta va fi folosită pentru a ajuta Centrul de Transfuzii Bistrița. IMPLICĂ-te și tu! Mai au nevoie de ajutor pentru a o achita!
Sute de bistrițeni amendați că au aruncat gunoiul aiurea! ianuarie 22, 2020 - Anul trecut, aproape 300 de bistrițeni au fost amendați pentru că au aruncat gunoiul aiurea. Suma încasată la bugetul orașului de la bistrițenii nedisciplinați se apropie de 100.000 de lei. Ce măsuri pregătește municipalitatea:
EDITORIAL: Are dreptate primarul! Trebuie să ne ardă incompetența la buzunare ca să ne învățăm minte. Rău și pe toți! ianuarie 22, 2020 - Da. Prostia costă. Și ca să o simțim, trebuie să ne ardă la buzunare incompetența și dezinteresul față de cetățeni al aleșilor noștri. Iată, am ajuns să trăim și ziua în care suntem certați și amenințați cu arsura la buzunar pentru lipsa lor de organizare. Pentru afacerile de partid și pentru tot eșecul în administrarea banului public, plătit de noi, în fiecare taxă și impozit. Bravo! Avem exact ce votăm și merităm.
Cupa României Fan Courier: Gloria 2018 s-a calificat în optimi, după ce a învins la scor CSU Universitatea de Vest Timișoara ianuarie 22, 2020 - Gloria 2018 s-a calificat în optimi, după ce a învins la scor CSU Universitatea de Vest Timișoara. Ce urmează pentru jucătoarele Gloriei:
VIDEO – Ioan Turc: PNL BN va face cunoscut numele candidaților pentru primăriile din județ, până la 1 martie ianuarie 22, 2020 - Alegerile locale pentru primari vor avea loc în luna iunie a acestui an. Prezent în emisiunea LIVE Bistrițeanul.ro, liderul PNL BN a anunțat că până în 1 Martie se va face publică lista propunerilor pentru fotoliile din județ.
VIDEO – Ovidiu Crețu: În Bugetul pe 2020 voi prinde TOATE investițiile necesare pârtiei ianuarie 22, 2020 - Mandatul lui Ovidiu Crețu se termină în luna iunie a acestui an. Acesta a anunțat că va prinde TOATE investițiile care mai sunt necesare pentru pârtie în bugetul pe 2020. ”Primarul face bugetul, așa că voi prinde tot ce mai e nevoie acolo. Astfel, pârtia va putea fi funcțională un întreg sezon rece, dacă temperaturile sunt cu minus” a spus edilul.
Cazuri noi de gripă în județ! Un copilaș, printre cei afectați ianuarie 22, 2020 - 7 noi cazuri de gripă s-au înregistrat săptămâna trecută în județul nostru. Printre cei diagnosticați cu gripă se numără și un copilaș sub 4 ani. Din fericire, niciunul dintre cei diagnosticați nu a avut nevoie de internare.
Finanțele au o nouă conducere! Dorina Cicioc revine în funcție! ianuarie 22, 2020 - S-a făcut mutarea și la Bistrița. Cristian Parasca a fost demis din funcția de director al Finanțelor Publice. Locul său a fost luat de Dorina Cicioc. Aceasta revine la cârma instituției după ce a fost înlocuită în 2012.
S-a stins o legendă a Bistriței: Martin Ohler, meseriașul din Sugălete specializat în mecanică fină ianuarie 22, 2020 - Astăzi ne luăm adio de la una dintre legendele urbane ale orașului... S-a stins din viață meșterul Martin Ohler. Cu atelierul său de lângă casa parohială a Bisericii Evanghelice se deschidea  impresionanta istorie a ansamblului Sugălete…
VIDEO – 8 persoane, printre care și un bebeluș, salvați din incendiu! AFLĂ povestea de la Mocod: ianuarie 22, 2020 - Ora 04.00 dimineața. Un drum lung spre casă a doi maramureșeni se oprește brusc în Mocod, la ieșirea spre Nimigea. Văd acoperișul unei case în flăcări și încep să claxoneze în disperare. Între timp unul dintre ei sună la 112:
FOTO/VIDEO: S-a deschis CHANSON CERAMIC! Ceramică rară, pentru pretențioși! ianuarie 22, 2020 - Dacă aveți în plan amenajarea unui spațiu comercial sau a casei și visați la un proiect unic, cu accente inedite, rare, atunci trebuie să ajungeți și pe la show-room-ul de ceramică spaniolă Chanson Ceramic, deschis luni la Bistrița, într-un spațiu cochet de lângă Hanul Ancuței, lângă Prefectură. Oricât de mic sau de mare v-ar fi bugetul, veți găsi aici accentele de ceramică care să-l facă unic.
Aquabis: Defecțiuni la rețeaua de distribuție a apei potabile din Năsăud. Cum vor fi afectați locuitorii ianuarie 22, 2020 - Au apărut două dfecțiuni la rețeaua de distribuție a apei potabile din Năsăud, informează cei de la Aquabis. Cum vor fi afectați locuitorii: 
FOTO/VIDEO – MOCOD: De la un coș de fum s-a aprins tot acoperișul! ianuarie 22, 2020 - Pompierii au intervenit în această dimineață în localitatea Mocod. Acoperișul unei case aflată la ieșirea spre Nimigea a fost cuprinsță de flăcări. Totul a pornit de la coșul de fum al imobilului.
VIDEO Ovidiu Crețu: Mi-am făcut datoria față de țară! Poate voi ocupa un fotoliu de consilier ianuarie 21, 2020 - Primarul Ovidiu Crețu își va încheia mandatul în luna iunie a acestui an. Acesta a explicat în cadrul unei conferințe de presă că nu vrea o funcție salarială. ”Mi-am făcut datoria față de țară. Vreau să mă bucur de grădină și de nepoți. Poate voi ocupa o funcție de consilier local!” a spus acesta.
Transport gratuit pentru elevi, pe baza carnetului de note vizat de școală ianuarie 21, 2020 - Este anunțul făcut de Ministerul Educației, cu începere din anul școlar 2020 - 2021. Decizia aceasta s-a luat după ce CCR a declarat neconstituțională decontarea navetei DOAR pe baza abonamentului.