Gențile de mână de la ANNA CORI, în atenția publicului feminin bistrițean

Gențile de mână de la ANNA CORI, în atenția publicului feminin bistrițean

Sezonul călduros a debutat cu noi trenduri în materie de modă feminină, iar pe partea de accesorii s-au remarcat gențile din piele naturală de la ANNA CORI – celebrul magazin de încălțăminte și articole de marochinărie.

Atât cele de mână, cât și cele de umăr, respectiv gențile plic sau clutch-urile au cucerit iremediabil atenția publicului feminin din întreaga țară.

Pentru că există anumite standarde actuale în ceea ce privește imaginea fizică prezentată cu orice apariție în public, reprezentantele feminine tind să depună un efort peste așteptări pentru ca impactul outfit-urilor abordate să fie unul peste măsură.

Fiecare detaliu legat de vestimentație, de ținută contează și poate constitui un factor însemnat de influență asupră stării de spirit a purtătoarei. Cu siguranță că gențile sunt din rândul celor cărora orice doamnă și domnișoară acordă o atenție sporită la achiziționare.

ANNA CORI reprezintă un reper vizavi de acestea, chiar dacă și alte magazinele s-au făcut remarcate pe piața de profil. Publicul feminin bistrițean are oportunitatea de a investi în genți altfel, produse după înalte standarde ale calității, precum și în modele unice, inegalabile. Sunt câteva dintre aspectele la care orice femeie ar trebui să se raporteze, cu atât mai motivate fiind cele care doresc ținute perfecte până în cele mai mici detalii.

Ce se poartă în materie de genți de mână vara aceasta?

Întrucât nicio preferință feminină nu este la fel cu alta sau rareori se întâmplă să fie, colecția de sezon reprezentând genti de mana din piele de la ANNA CORI impresionează prin unicitatea modelelor, precum și prin diversitatea lor privind stilurile.

În forme, culori, croiuri, design, materiale și cu compartimentări diverse, aceste genți aduc acel plus de eleganță și rafinament ținutelor feminine, indiferent că stilul preferat este cel casual, elegant, office sau sport – casual. Faptul că nu există limitări din acest punct de vedere constituie un atu al brandului și un plus pentru clientele sale.

  • Se poartă texturi ale pielii dintre cele clasice, dar și cele care ies în evidența decorului prin detalii aparte. În acest sens pielea naturală cocco este o recomandare, regăsindu-se în portofoliul magazinului într-o paletă diversificată de culori, în tendințe în această vară. De altfel se diferențiază acestea și prin formă, fiind completate de barete ajustabile și detașabile, pentru cele care doresc să le poarte și pe umăr.
  • Sunt o încântare și gențile ovale, de dimensiuni mici, completate cu două barete detașabile și ajustabile, de umăr și de mână. Acestea sunt un excelent substitut al genților mari, ideale atunci când necesarul de adăugat în ele se referă la carduri, bani, telefon, chei și o oglindă, spre exemplu. Se regăsesc pe annacori.com sub denumirea INNA, fiind o linie specială de genți a magazinului.
  • În varianta mai mare este același model, care nu dispune însă de barete, iar închiderea se realizează prin magnet. Este vorba despre linia IDA, așa cum se regăsește aceasta în colecția de la ANNA CORI.

Pielea naturală este un material deosebit de rezistent, iar în cazul genților ANNA CORI, este supusă unui proces de prelucrare atent, care asigură păstrarea proprietăților sale, ce de altfel îi susțin și eficiența.

Fiecare detaliu ce vizează geanta, din orice linie ar face parte, prezintă o atenție aparte privind estetica. Astfel, cusăturile sunt fără cusur, lipiciul este utilizat responsabil, astfel încât să nu existe urme inestetice ulterior aplicării sale.

Detaliile decorative ca ștanțarea în piele a numelui brandului, precum și cusăturile decorative, alături de elementele metalice – toate au la bază calitatea, deci nu prezintă riscul de a se deteriora la primul contact cu apa, spre exemplu, sau când intervin alți factori nefavorabili.

Raportat la ocazie, fiecare reprezentantă feminină, atât din Bistrița, cât și din celelalte orașe ale țării are posibilitatea de a deveni centrul atenției prin ținutele abordate în această vară, iar ANNA CORI se asigură că oferă șanse egale vizavi de un asemenea obiectiv.

Pentru că pielea naturală este un material rezistent, prețios, luxuriant, iar iscusința cu care este prelucrată depășește standarde înalte, prețurile variază.

Cele interesate pot descoperi întreaga colecție de sezon atât în cadrul magazinului online – www.annacori.com/ro/, cât și în magazinele fizice extinse la nivelul întregii țări, ale căror locații exacte sunt disponibile pe site.

FOTO/VIDEO: Mii de bistriţeni, în stradă, la concertul The Motans acum 7 ore - „Poate, poate, apusul de soare e doar răsăritul văzut de la spate… Poate, poate într-o altă viaţă ne vom regăsi. Şi vom învăţa să fim fericiţi, admirând câte două răsărituri pe zi…!" Mii de bistriţeni, în stradă, la concertul The Motans...
FOTO: TRAGIC – Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu mașina într-o curbă acum 10 ore - Un GRAV accident rutier s-a petrecut în localitatea Ciceu Cristești. Din cauza neadaptării vitezei într-o curbă, un bărbat și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat. Un alt tânăr a fost rănit.
S-a chefuit la nuntă și a adormit în drum spre casă. Pățaniile șoferului trezit în trafic de Poliție și Ambulanță acum 14 ore - Căldura și alcoolul l-au „dărâmat” pe un șofer de 40 de ani. Acesta a fost găsit dormind în trafic, pe o stradă din Bistrița, cu motorul pornit. Deșteptarea i-au dat-o polițiștii și Ambulanța.
DE CITIT: Miezul nopții în grădina binelui și a răului acum 15 ore - De citit: Miezul nopții în grădina binelui și a răului. Naratorul, un jurnalist din New York, alege să rămână în Savannah, Georgia o vreme pentru a descrie locul și oamenii. Astfel că aproape fiecare locuitor dorește să-l informeze în legătură cu istoria orașului, poveștile vecinilor și, bineințeles, să-i ofere doza necesară de bârfă.
Aquabis: Se sistează apa în Simioneşti şi Monariu acum 16 ore - Aquabis SA îşi informează consumatorii că până luni, 26 august 2019, se sistează apa TOTAL în localităţile Simioneşti şi Monariu.
VIDEO: Parc industrial, într-un sat din Bistriţa-Năsăud…?! acum 17 ore - Poate părea o nebunie: mulţi se îndoiesc că un parc industrial este realizabil într-o comună sau un sat al judeţului. Dar este visul unui primar din Bistriţa-Năsăud, care vrea astfel să ofere mai multe locuri de muncă celor din comunitatea sa:
Bani mai puțini pentru directorul unui liceu din Bistrița în urma unui control făcut de Curtea de Conturi acum 19 ore - Un liceu din Bistrița a fost luat la puricat de Curtea de Conturi. Totul a pornit de la faptul că directorul era încadrat greșit la plată, astfel că încasa lunar mai mulți bani decât i se cuveneau. Curtea de Conturi a intrat pe fir și l-a lăsat cu mai puțini bani.
Rostul de dimineaţă. O expediţie tulburătoare: Spre centrul pământului. Unde stâncile oftează ameninţător… acum 21 de ore - În timp ce deasupra, bistriţenii de pretutindeni sărbătoreau după puteri – dedesubt doi speologi s-au încumetat să pătrundă din nou în măruntaiele peşterii Tăuşoare. Într-o expediţie tulburătoare care a surprins câteva momente miraculoase...
FOTO: Prea beat la volan ca să mai dea prioritate.. acum O zi - Un accident rutier s-a petrecut în localitatea Rusu Bârgăului. Doi bărbați au fost răniți după ce un șofer prea beat nu a acordat prioritate.
FOTO/VIDEO: Din Düsseldorf, acasă, ovaţionat şi aplaudat la scenă deschisă…! acum O zi - De pe scena operei din Düsseldorf, a ajuns, în această seară, pe scena de acasă… A fost ovaţionat şi aplaudat de prieteni şi admiratori care i-au scandat numele, într-un emoţionant şi memorabil concert în aer liber.
VIDEO: Gavrilaș Mureșan și Dorel Cosma sunt de astăzi cetățeni de onoare! acum O zi - Două personaje semnificative pentru municipiul Bistrița au devenit astăzi cetățeni de onoare! Celor doi bărbați le-a fost acordat acest titlu astă-seară, într-o ceremonie premergătoare concertelor de la Târgul Mare al Bistriței.
FOTO: Donații pentru Pompierii bistrițeni din partea partenerilor germani acum 2 zile - În zi de sărbătoare pentru orașul nostru, pompierii bistrițeni au primit în dar o serie de autospeciale de intervenție și echipamente specifice pompierilor. Acestea au fost donate de mai multe unități de pompieri din Germania, partenerii salvatorilor bistrițeni.
Autocarul echipei de handbal Gloria Bistrița implicat într-un accident în județul Sălaj acum 2 zile - Autocarul echipei de handbal Gloria Bistrița a fost implicat într-un accident în județul Sălaj, în drum spre casă. Un autoturism ar fi intrat cu viteză într-o curbă, iar autocarul a lovit un cap de pod.
Și-a lăsat fiica cu probleme psihice să hoinărească prin oraș. Cum a fost pedepsită bistrițeanca inconștientă acum 2 zile - O bistrițeancă și-a lăsat fiica cu probleme psihice să hoinărească prin oraș. Aceasta a fost găsită la câțiva kilometri buni de casă, de către polițiștii locali. După ce au dus-o acasă, agenții au și „pedepsit-o” pe mama acesteia:
Munții Călimani, cea mai populară destinație a weekendului pentru sportivi. Via Maria Theresia la ediția cu numărul VI acum 2 zile - Locul de întâlnire pentru sportivi weekendul acesta este Via Maria Theresia, cea mai lungă potecă tematică din munții României. Munții Călimani găzduiesc cea de-a VI-a ediție a competiției care a reunit 850 de sportivi din țară și din străinătate.