0.4 C
Bistrița
joi, decembrie 1, 2022

160 de persoane au făcut donații pentru Via Transilvanica, după ce l-au urmărit pe Tibi în iadul alb

Unul dintre scopurile lui Tibi Ușeriu la Yukon Arctic Ultra a fost să promoveze traseul de drumeții Via Transilvanica, ce a prins contur deja. 160 dintre cei care l-au urmărit pe Tibi Ușeriu în cursa teribilă din Canada au făcut donații pentru Via Transilvanica.

Tibi Ușeriu s-a întors la Yukon Arctic Ultra, după ce anul trecut medicii competiției l-au retras după doar o zi din cauza degerăturilor. Anul acesta, Tibi Ușeriu a dus cursa la bun sfârșit. Din cei 21 de sportivi care au luat startul, doar doi au ajuns la finish: Tibi Ușeriu și un elvețian, care a și câștigat cursa. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Unul dintre scopurile bistrițeanului a fost să facă cunoscută Via Transilvanica, traseul de drumeții care străbate țara însumând aproape 1.000 de kilometri. Ei bine, 160 dintre cei care l-au urmărit pe Tibi în această cursă dramatică au făcut donații. S-au adunat 10.215 lei, potrivit unei postări de pe pagina Tășuleasa Social:

„Vă anunțăm cu mare bucurie că au fost 160 donatori și că s-au strâns 10.215 lei, așa că am mai făcut câțiva pași către capătul acestui drum, lucru pentru care vă mulțumim din toată inima!”

Foto: Tășuleasa Social

Mai puteți citi:

AUDIO- Tibi Ușeriu: „Uneori pare greu să te întorci pentru că ai uitat becul aprins. Să te întorci acolo unde ai suferit o traumă, e un pic mai greu”

MESAJ VIDEO de la Tibi Ușeriu: Întâlnire de gradul III, pentru maratonistul bistrițean

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...