15.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

160 de persoane au făcut donații pentru Via Transilvanica, după ce l-au urmărit pe Tibi în iadul alb

Unul dintre scopurile lui Tibi Ușeriu la Yukon Arctic Ultra a fost să promoveze traseul de drumeții Via Transilvanica, ce a prins contur deja. 160 dintre cei care l-au urmărit pe Tibi Ușeriu în cursa teribilă din Canada au făcut donații pentru Via Transilvanica.

Tibi Ușeriu s-a întors la Yukon Arctic Ultra, după ce anul trecut medicii competiției l-au retras după doar o zi din cauza degerăturilor. Anul acesta, Tibi Ușeriu a dus cursa la bun sfârșit. Din cei 21 de sportivi care au luat startul, doar doi au ajuns la finish: Tibi Ușeriu și un elvețian, care a și câștigat cursa. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Unul dintre scopurile bistrițeanului a fost să facă cunoscută Via Transilvanica, traseul de drumeții care străbate țara însumând aproape 1.000 de kilometri. Ei bine, 160 dintre cei care l-au urmărit pe Tibi în această cursă dramatică au făcut donații. S-au adunat 10.215 lei, potrivit unei postări de pe pagina Tășuleasa Social:

„Vă anunțăm cu mare bucurie că au fost 160 donatori și că s-au strâns 10.215 lei, așa că am mai făcut câțiva pași către capătul acestui drum, lucru pentru care vă mulțumim din toată inima!”

Foto: Tășuleasa Social

Mai puteți citi:

AUDIO- Tibi Ușeriu: „Uneori pare greu să te întorci pentru că ai uitat becul aprins. Să te întorci acolo unde ai suferit o traumă, e un pic mai greu”

MESAJ VIDEO de la Tibi Ușeriu: Întâlnire de gradul III, pentru maratonistul bistrițean

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.