7.1 C
Bistrița
vineri, aprilie 19, 2024

TAEKWONDO: Un sportiv al Gloriei a luat bronzul la Openul G2 de la Ljubljana

Sportivii Gloriei Bistrița au participat la Openul de Taekwondo G2 din Ljubljana. Vlad Ioan Țeghel s-a întors la Bistrița cu medalia de bornz.

La competiția din Slovenia au participat peste 860 de sportivi și cadre tehnice din peste 287 de asociații sportive, atât din Europa cât și din Asia și America. România a fost reprezentată de un lot format din 16 persoane, 3 fiind reprezentanții Gloriei 2018.

Dintre cei trei sportivi legitimați la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, unul singur a reușit să obțină medalie. Pentru ceilalți doi a fost un test bun pentru alte competiții viitoare.

Vlad Ioan Țeghel a luptat la cadeți masculin 49 de kg. A câștigat primul meci împotriva sportivului Marcello Vinciguerra din Germania și a câștigat bronzul la categoria sa.

Ana Luiza Bindea a câștigat primul meci împotriva favoritei numărul unu la cadeți feminin 44 kg, Dina Kamandi din Germania, însă a pierdut al doilea meci, la decizia arbitrilor, cu reprezentanta Croației, Nika Dodic, după o repriză câștigată de Luiza și una câștigată de adversara sa. A treia repriza s-a incheiat 2-2.

Filip Mureșanu Mario Raul a câștigat primul meci împotriva sportivului Jaka Babic din Slovenia și a pierdut al doilea meci împotriva numărului 2 de la categoria sa, germanul Daniel Muntaniol.

foto/info: CS Gloria 2018 – Facebook

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.