13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

TAEKWONDO: Un sportiv al Gloriei a luat bronzul la Openul G2 de la Ljubljana

Sportivii Gloriei Bistrița au participat la Openul de Taekwondo G2 din Ljubljana. Vlad Ioan Țeghel s-a întors la Bistrița cu medalia de bornz.

La competiția din Slovenia au participat peste 860 de sportivi și cadre tehnice din peste 287 de asociații sportive, atât din Europa cât și din Asia și America. România a fost reprezentată de un lot format din 16 persoane, 3 fiind reprezentanții Gloriei 2018.

Dintre cei trei sportivi legitimați la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, unul singur a reușit să obțină medalie. Pentru ceilalți doi a fost un test bun pentru alte competiții viitoare.

Vlad Ioan Țeghel a luptat la cadeți masculin 49 de kg. A câștigat primul meci împotriva sportivului Marcello Vinciguerra din Germania și a câștigat bronzul la categoria sa.

Ana Luiza Bindea a câștigat primul meci împotriva favoritei numărul unu la cadeți feminin 44 kg, Dina Kamandi din Germania, însă a pierdut al doilea meci, la decizia arbitrilor, cu reprezentanta Croației, Nika Dodic, după o repriză câștigată de Luiza și una câștigată de adversara sa. A treia repriza s-a incheiat 2-2.

Filip Mureșanu Mario Raul a câștigat primul meci împotriva sportivului Jaka Babic din Slovenia și a pierdut al doilea meci împotriva numărului 2 de la categoria sa, germanul Daniel Muntaniol.

foto/info: CS Gloria 2018 – Facebook

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.