11.6 C
Bistrița
miercuri, mai 8, 2024

TAEKWONDO: Un sportiv al Gloriei a luat bronzul la Openul G2 de la Ljubljana

Sportivii Gloriei Bistrița au participat la Openul de Taekwondo G2 din Ljubljana. Vlad Ioan Țeghel s-a întors la Bistrița cu medalia de bornz.

La competiția din Slovenia au participat peste 860 de sportivi și cadre tehnice din peste 287 de asociații sportive, atât din Europa cât și din Asia și America. România a fost reprezentată de un lot format din 16 persoane, 3 fiind reprezentanții Gloriei 2018.

Dintre cei trei sportivi legitimați la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, unul singur a reușit să obțină medalie. Pentru ceilalți doi a fost un test bun pentru alte competiții viitoare.

Vlad Ioan Țeghel a luptat la cadeți masculin 49 de kg. A câștigat primul meci împotriva sportivului Marcello Vinciguerra din Germania și a câștigat bronzul la categoria sa.

Ana Luiza Bindea a câștigat primul meci împotriva favoritei numărul unu la cadeți feminin 44 kg, Dina Kamandi din Germania, însă a pierdut al doilea meci, la decizia arbitrilor, cu reprezentanta Croației, Nika Dodic, după o repriză câștigată de Luiza și una câștigată de adversara sa. A treia repriza s-a incheiat 2-2.

Filip Mureșanu Mario Raul a câștigat primul meci împotriva sportivului Jaka Babic din Slovenia și a pierdut al doilea meci împotriva numărului 2 de la categoria sa, germanul Daniel Muntaniol.

foto/info: CS Gloria 2018 – Facebook

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Crama Veche caută Administrator întreținere clădiri, barman și ospătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Crama Veche caută administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Tehnoprod Plast SRL Bistrita, Clinica Sanovil, Aquabis și RCB Electro. 

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):