6.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

TAEKWONDO: Un sportiv al Gloriei a luat bronzul la Openul G2 de la Ljubljana

Sportivii Gloriei Bistrița au participat la Openul de Taekwondo G2 din Ljubljana. Vlad Ioan Țeghel s-a întors la Bistrița cu medalia de bornz.

La competiția din Slovenia au participat peste 860 de sportivi și cadre tehnice din peste 287 de asociații sportive, atât din Europa cât și din Asia și America. România a fost reprezentată de un lot format din 16 persoane, 3 fiind reprezentanții Gloriei 2018.

Dintre cei trei sportivi legitimați la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, unul singur a reușit să obțină medalie. Pentru ceilalți doi a fost un test bun pentru alte competiții viitoare.

Vlad Ioan Țeghel a luptat la cadeți masculin 49 de kg. A câștigat primul meci împotriva sportivului Marcello Vinciguerra din Germania și a câștigat bronzul la categoria sa.

Ana Luiza Bindea a câștigat primul meci împotriva favoritei numărul unu la cadeți feminin 44 kg, Dina Kamandi din Germania, însă a pierdut al doilea meci, la decizia arbitrilor, cu reprezentanta Croației, Nika Dodic, după o repriză câștigată de Luiza și una câștigată de adversara sa. A treia repriza s-a incheiat 2-2.

Filip Mureșanu Mario Raul a câștigat primul meci împotriva sportivului Jaka Babic din Slovenia și a pierdut al doilea meci împotriva numărului 2 de la categoria sa, germanul Daniel Muntaniol.

foto/info: CS Gloria 2018 – Facebook

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...