8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Ziua fără autoturism la „Tura cu copaci”. Ia-ți bicicleta și înscrie-te

„Ziua fără autoturism” va fi sărbătorită la Bistrița în data de 22 septembrie prin „Tura cu copaci”, proiectul Copacului de Cafea.

Evenimentul începe la ora 17:15 și prevede încurajarea mersului pe bicicletă și mișcării în natură. Întâlnirea persoanelor înscrise este la Podul Jelnii.

Traseul turei cu copaci: Podul Jelnei – str. Ghinzii – intrare pe lângă fosta cabană silvică– Pădurea Ghinda – retur Podul Jelnei cu posibilitatea de a prelungi traseul care durează aproximativ o oră.

Înscrierile se fac pe WhatsApp la 0752 229 184. Primii 30 de bicicliști care se înscriu și se prezintă la fața locului au din partea Primăriei Bistrița câte un premiu, anunță organizatorii.

„Pedalăm pentru a încuraja utilizarea bicicletei ca mijloc de transport în oraș și împrejurimi”, au scris pe pagina de Facebook cei de la „Tura cu copaci”.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.