14.8 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 10, 2023

Miercuri, 8 Martie, în Bistrița și localitățile componente se colectează sacul albastru pentru hârtie/carton

De 8 Martie sărbătorim femeile din viețile noastre și respectăm programul de colectare a deșeurilor reciclabile! Mâine, în Bistrița și localitățile componente se colectează sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton.

Fiind prima săptămână întreagă din luna martie, programul de colectare a deșeurilor reciclabile din Bistrița și localitățile componente, începe miercuri, 8 martie prin colectarea sacului albastru.

Programul de colectare a sacului albastru va începe la ora 8.00, pentru ca cetățenii să aibă timp să scoată deșeurile reciclabile la poarta casei. Este posibil pe anumite trasee mașina de colectare să ajungă după-masă sau seara.

„Dacă aveți o cantitate mai mare de deșeuri reciclabile din hârtie / carton, puteți să depuneți aceste deșeuri în saci transparenți. Operatorul de salubritate Supercom va ridica aceste deșeuri în programul de colectare de miercuri!

Vă rugăm să NU AMESTECAȚI deșeurile reciclabile între ele și SĂ RESPECTAȚI inscripționările de pe recipienții de colectare.

Vă rugăm să respectați programul de colectare și să NU SCOATEȚI alte tipuri de deșeuri – cum ar fi pubela galbenă sau sacul verde. Miercuri 8 martie se vor colecta STRICT deșeurile reciclabile din hârtie / carton”, transmite ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Noul program de colectare pentru fiecare localitate din județ se poate consulta pe www.adideseuribn.ro sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...