22.1 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Un tată, ținut la distanță de fiul său, de polițiști! CE s-a întâmplat:

E vorba de un bărbat și fiul său, care locuiesc în Năsăud. Poliția a intervenit, după ce tatăl și-a amenințat fiul cu moartea. Acum trebuie să stea la distanță, cel puțin pentru câteva zile:

Cazurile de violență în familie sunt tot mai des întâlnite. Din fericire, de la finalul anului 2018, polițiștii care intervin la astfel de cazuri pot emite ordine de protecție.

Acest lucru s-a impus și ieri, în Năsăud. Polițiștii au fost nevoiți să ”despartă” pe un tată de fiul său.

La data de 6 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că, un bărbat de 63 de ani care se afla la domiciliul său, din orașul Năsăud, și-ar fi amenințat cu moartea fiul în vârstă de 18 ani și l-ar fi alungat din locuință. Faptele s-ar fi petrecut din cauza consumului de alcool al tatălui. Ca urmare a celor constatate la fața locului, polițiștii din Năsăud au emis un ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare” transmit reprezentanții IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: